Nazire se kraj novele, Kutinjov transfer blizu, povući će i zemljaka!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.07.2020.
11:30
Izvor: Sportske.net

Katalonci najavljuju da se stvari blizu raspleta, Felipe Kutinjo je izgleda našao klub...

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Izgleda da je Felipe Kutinjo blizu rešenja misterije. Naime, katalonski mediji tvrde da je transfer pitanje dana, da su pred Brazilcem tri ponude, njegovo je da izabere.

Ono što je izvesno, vraća se u PL. Ne postoji šansa da ga kupe italijanski klubovi, niti da se vrati negde u Španiju, u stvari, sebi mogu da ga priušte samo klubovi PL.

Za sada, najveće šanse ima Arsenal koji bi mogao da ubaci Genduzija u sporazum i tako smanji cenu, Arteta je veoma zagrejan za ovo pojačanje.

Drugi je Totenhem, no oni nemaju novca, Kutinjo bi rado kod Murinja, ali Barsa ne želi da ga pusti na pozajmicu, a Levi odbija da pošalje Ndombelea kao zamenu. Opcija je i Lester, no, posle jučerašnjeg poraza i petog mesta, pitanje je da li bi Kutinjo i pristao da igra za "Lisice".

Liverpul ga ne želi, Čelsi ima druge opcije, čeka kupovinu Haverca, a klubovi iz Mančestera nisu zainteresovani.

baner

Kutinjo je realno, najbliži Arsenalu, "Guneri" se nadaju da bi njegov dolazak bio korak bliže tome da ubede Vilijana koji mu je dobar prijatelj da takođe stigne na "Emirejts". Sa njima dvojicom, tim bi bio mnogo jači, a Arteta bi uspeo da dovede nove igrače, i to kakve, iako je budžet za transfere mali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 27.07.2020
21:27

Ja vec mesecima znam da Kutinjo ide u Arsenal...

avatar
damjan89
Monday, 27.07.2020
17:35

Kutinju bi legao Arsenal, igra taj ofanzivni fudbal, ali bi bila ista prica kao sa Sancezom, odigrao bi jednu vrhunsku sezonu i trazio da promeni klub...Trebaju da se rese Ozila, menjaju cupavog za Kutinja i kupe stopera za kes, to bi vec bio tim koji moze da konkurise za plasman u LS

avatar
Provokator
Monday, 27.07.2020
13:33

Kutinjov dolazak bi mogao da povuce i Viliana, a dolasci njih dvojce bi mogli da povuku Tiaga Silvu npr. Ako Arsenal uspe da se resi nekih fudbalera koji imaju velike plate(Ozil), ovakav scenario je skroz realan. Naravno, ako sami igraci pristanu da ne igraju Ligu Sampiona, a mozda ni Ligu Evrope.

avatar
Le Tissier
Monday, 27.07.2020
11:57

Nece u Lester jer je peti, a hoce u Arsenal koji je osmi...

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 27.07.2020
11:41

Ne vidim na koji nacin ce doci u Arsenal. Realnije je da dodje u Njukasl s novim vlasnicima