Ne ide mu se sa "San Sira"

Autor: Beta Beta
nedelja 17.07.2016.
22:19
Izvor: Beta

Fudbaler Milana je rekao da nema nameru da odlazi iz kluba u ovom prelaznom roku.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Iako ga mediji povezuju sa šampionom Engleske Lesterom, ali i drugim klubovima iz Premijer lige, Mbaje Nijang ne želi da napustio "Rosonere".

"Nikada nisam pričao o tržištu i transferima i nikada nisam pomišljao na odlazak. Ja sam igrač Milana. Srećan sam ovde i osstaću ovde. Želim da budem važan deo ovog tima", rekao je francuski fudbaler za "Gazetu delo sport".

Nijang je od dolaska u Milan bio na pozajmicama u Monpeljeu i Đenovi, ali je prošle sezone u drugom delu igrao dobro i rekao je da je ispunio svoj cilj. On je u junu bio meta kritika kada je snimio sebe kako skače sa krova kuće u bazen.

On je, medjutim, bio u prvom timu u pobedi Milana nad Bordoom od 2:1 u prijateljskom meču i rekao je da želi da radi sa novim trenerom Vinčencom Montelom.

"Od prvog dana priprema sam razgovarao sa trenerom i sada znam šta treba da radim da bih postao šampion. Slušaću trenera. Moram da budem dobar i na terenu i van njega. Znam u čemu sam grešio i to više neću ponavljati", rekao je 21-godišnji napadač.

Mediji su u januaru pisali da je Lester nudio oko 20 miliona evra za Nijanga, dok se u proteklih mesec dana pisalo da ga traže i Everton i Vest Hem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.07.2016
12:20

4-4-2 (klasicna) : Donaruma (???)- ??? (Kalabrija), ??? (Paleta), Romanjoli (???), Antoneli ili Vandjioni- ??? (Suso), ??? (Kucka), ??? (Lokateli ili Mauri), Bonaventura (???)- Luiz Adriano (Lapadula), Baka (???). Devet pojacanja.

avatar
Monday, 18.07.2016
10:52

Mozda bih prodao i De Silja koji moze i levo pa da imamo citavu postavu jer ce tesko Kalabrija da sazri ako bude tek treca opcija, a bio bi treca jer imamo Abatea, a ako ode Abate, mogla bi tu da dodje i zamena za njega. Zamislite samo taj carobni romb na sredini Montolivo kao taj deep-lying, Poli i Bertolaci ispred njega da oru teren i Honda magija iza napadaca:-D

avatar
Monday, 18.07.2016
10:47

Lopez (preskup za drugog golmana, tu nam treba neko slicnog kvaliteta), Agaci, Abate, Eli, Zapata, Montolivo, Poli, Bertolaci, Honda, Menez, Niang, Matri. Gabrijela i Vergaru na pozajmicu, radi(ce)mo sa preostalih 15 plus (sa) oni(ma) koji dodju, a da nam treba jos jedno najmanje 7-8 pojacanja, mozda cak i svih 10 u ovom roku, to (mi) niko valjda nece osporiti i tome se protiviti ako mu je stalo do Milana.

avatar
Monday, 18.07.2016
11:56

Kako sad svi hoce da ostane De Siljo, a svi su ga kritikovali, smejurija teska:-) * tome se nece protiviti

avatar
chaki
Monday, 18.07.2016
00:04
avatar
Sunday, 17.07.2016
23:01

Свакако ће Лестер у овом прелазном року да нађе неког новог Кантеа, Мареза, тако некаког играча, којег ће поново продати по папреној цени. Ништа не бринити!

avatar
Sunday, 17.07.2016
22:25

Da sam na Montelinom mestu, prodao bih te. Ti ces da sutiras protivnika bez lopte, mangupe...