Ne jedan, već dvojica, Interova zarada 180 miliona? Ali, kako zameniti zvezde?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 30.05.2021.
10:23
Izvor: Sportske.net

Kinezi će žrtvovati dvojicu veoma bitnih igrača?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter mora da prodaje kako bi rešio probleme sa finansijama, a Simone Inzagi, naslednik Antonija Kontea je pre potpisivanja ugovora obavešten o namerama kluba.

Ali, govorilo se o jednom, ne o dva igrača.

Naime, kako pišu današnji mediji, Italijani pregovaraju sa Pari Sen Žermenom oko prodaje Hakimija. Marokanac, bivši igrač Reala je koštao Inter 40 miliona evra, sada bi da ga prodaju za duplo. 

No, Inter čeka sličnu ponudu za Lautara Martineza koji ima cenu na tržištu, hoće ga engleski klubovi, ali se pominjao i Real. I on vredi slično kao Hakimi, ako bi prodali dva člana šampionskog sastava dobili bi novac da izbrišu deo gubitaka, ali i nešto para da dovedu zamene i pojačaju tim koji bi bio značajno oslabljen.

Koga bi mogli da dovedu?

De Paul više nije prva meta, tražiće se jasno, napadač, ali i spoljni igrač na obe pozicije, levoj i desnoj. Inzagi je izabran jer donosi kontinuitet u 3-5-2 formaciji, ali bez prodaja nema novca za pojačavanje tim delova terena, pogotovo ako Hakimi završi u Parizu.

Emerson Rojal bivši igrač Barse ili eventualno Florenci iz Rome bi mogli da budu zamene za Marokanca, a levo i dalje gledaju ka Čelsiju, Emerson Palmijeri je meta. Filip Kostić je izgleda preskup. U napadu, ako ode Lautaro, mogao bi da stigne mladi Raspadori iz Sasuola koji se afirmisao prošle sezone. 

Videćemo šta će biti od svega, tek jasno je da Kinezi planiraju da štede i da će probati od dve prodaje da napune kasu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke