Nejmar od 400 miliona? Navijači razočarani, zar nije bolje kupiti ovu dvojicu za manji novac?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.04.2020.
11:33
Izvor: Sportske.net

Kada se sračunaju troškovi, jasno, Barselona nema para za Brazica, iako i dalje pričaju o priotetu. Da li je možda bolje na ovaj način potrošiti manje novca?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Barselona i pored svega pokušava da završi poslove u prelaznom roku, ali sve je izvesnije da neće biti para i za Nejmara i za Lautara.

Jednostavno, kada se sračuna obeštećenje i plata, Brazilac je nemoguća misija, osim u slučaju da PSŽ ne pristane na neku trampu.

Sa druge strane, u klubu vide Lautara kao idealnog naslednika za Suareza, Argentinca želi i Siti, spremni su da plate klauzulu i tako nađu zamenu za Kuna.

Ali, "Bik" želi da igra sa Mesijem, Barsa će nuditi i Vidala, kao i Semeda u sporazum, ali Inter traži 111 miliona evra kolika je klauzula.

Zbog toga bi Katalonci mogli da se odreknu sna o Nejmaru, da dovedu Lautara, ali i Kingslija Komana koji je ipak mnogo jeftiniji od Brazilca.

Francuz poznaje sistem, igrao je za Gvardiolu u Bajernu, uklopio bi se verovatno, neće samo obeštećenje igrati ulogu već i plate Lautara i Komana koje su mnogo manje od Nejmarove.

Baner


Brazilac ima 35 miliona neto u Parizu, spustio bi primanja na 25, što je bruto oko 50 po godini. Ugovor na pet sezona, plus obeštećenje Parižanima, Barselona bi morala da izdvoji za transfer Nejmara 400 miliona evra, to je misaona imenica u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 13.04.2020
13:12

Imaju novac ako ga hoce kupiti.Prodajom Kutinja (80 mE) , Dembelea (80 mE) i Griozmana (80mE) dobijaju 240 m E . Najmara bi platili oko 150 mE. Ostaje jos 90 mE cime se pokrivaju troskovi Nejmarove plate za 2 godine. Plate Kutinja,Grizmana i Dembelea su oko 80 mE bruto, sto znaci da bi ustedili na platama oko240 mE za tri godine. Dovoljno za Nejmarove dve godine plata i za Lautarov okup i platu 2 godine. Menjas ta 3 igraca za Nejmara i Lautara. Plus marketinske pare od Nejmara mogu biti vise od 10 mE godisnje. I na kraju, Barsa bi imala ubedljivo najjaci i najatraktivniji napad na svetu /////NEJMAR----LAUTRO----MESI\\\\\

avatar
Provokator
Monday, 13.04.2020
13:59

Hoce li uspeti da prodaju sve igrace koje si naveo ? Svi su skupi , a ni jedan u formi.

avatar
amigo999
Monday, 13.04.2020
16:00

Gore navedene cene su u stvari skoro pola cene od onoga sta je Barcelona platila za njih....Valjda moze....

avatar
Uncounquered
Monday, 13.04.2020
14:55

I sta ako se povredi jedan ili cak dvojica od njih u nekom slucaju...a prodao si Grizmana i Dembelea...propade cela sezona, jer nemas dostojne zamene za te igrace...Verovatnoca da se Nejmar povredi je veoma velika, decko je staklen i na svaki jaci start on ide na oporavak od nekoliko dana/nedelja.

avatar
Monday, 13.04.2020
11:42

Cetiri puta je spomenut LM, slabo je to.