Nejmar odbio Realovih 150 miliona!?

Autor: Miloš Marković
sreda 01.10.2014.
15:40
Izvor: Sportske.net

Otac brazilskog fudbalera otkriva da je njegov sin po svaku cenu želeo u Barselonu, te da je navodno odbio i trostruko veću ponudu Real Madrida.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

U trenutku dok je bio brazilsko čudo od deteta koje pravi dar-mar po domovini, u Evropi se vodila žestoka debata, gotovo i rat, oko toga gde će nejmar nastaviti karijeru.

Utrkivali su se Real Madrid i Barselona, svojim ponudama pokušavali da privole Brazilca koji je, kako kaže njegov otac, i ranije napravio svoj izbor, odbacivši unosnu ponudu kako bi poslušao svoje srce.

Govoreći pred Sudom u vezi sa sumnjama ranije izrečenim u vezi sa ugovorom i transferom u Barselonu, Nejmarov otac otkriva da je kraljevski klub predstavio značajno bogatiju i unosniju ponudu, te da novac nije odigrao presudnu ulogu u odabiru strana.

Podsetimo, porodica Nejmar se sumnjiči da proneveru poreza, te nelegalne uplate u korist Nejmarovih roditelja, zbog čega su sam fudbaler i njegov otac prinuđeni da pravdu brane red sudom.

Kako prenosi portugalski 'Ožogo', Nejmarov otac je priznao da je Real Madrid ponudio neverovatnih 150 miliona za transfer Nejmara na Santjago Bernabeu!

Ova suma je gotovo tri puta veća od sume koju je, prema zvaničnim podacima objavljenim na sajtu kluba, izdvojila Barselona za angažovanje brazilske zvezde.

Katalonci su platili 57.1 miliona evra na ime transfera, i to 17 miliona Santosu, a 40 miliona grupi N&N koja je bila većinski vlasnik ugovora.

U želji da čitav transfer bude transparentan, FK Barselona je otkrila i detalje u vezi sa primanjima samog igrača, koji će tokom svog ugovora ostvariti profit u iznosu od 44 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke