Nelogično? Juve ga otpisuje, žele ga svi najveći klubovi sveta?! Ovo su opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 30.04.2020.
10:13
Izvor: Sportske.net

Neverovatno kako je došlo do ove situacije, ali izgleda da je odluka doneta...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kada je Mauricio Sari prošlog leta stigao u Torino, očekivalo se da konce igre poveri Miralemu Pjaniću. Bosanac je "mozak" tima, pričalo se da mu je novi trener rekao da će u njegovoj viziji igre imati 100 lopti tokom meča.

Pjanić je bio standardan, ali se i povređivao, a javna je tajna da Sari nije baš zadovoljan, nije uspeo ni da nametne svoj model igre. Zbog toga je sve veću šansu dobijao Bentankur, a izgleda da Juve na sve načine pokušava da se oslobodi svog pleja.

Već su dogovorili sa Barselonom pregovore oko Artura, tačnije ostalo je da ubede igrača. Barsa je htela Bentankura, Juve nudio Bernadeskija, a sada je u igri za razmenu i Pjanić.

Sa druge strane PSŽ ga je postavio kao uslov u slučaju da otkupi Ikardija i prosledi ga Juventusu, a za Pjanića su zainteresovani Čelsi i Mančester Siti.

Sari želi svog pulena Žorginja, ali za sada nema napretka u pregovorima, jer ni sam Lampard nije siguran koliki će mu biti transfer budžet, hoće Pjanića, ali se priča da je imperativ da forsira mlađe igrače.

Baner live stream


U svakom slučaju zvuči pomalo neverovatno da igrač takvog kalibra kao što je Pjanić izgubi mesto u Juventusu, prošle godine je potpisao novi ugovor, ali čini se da je klub sada promenio planove, pa italijanski mediji idu tako daleko da tvrde da i ako ostane, Pjanić će biti alternativa za Bentankura.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 30.04.2020
12:30

Pao je totalno , ne znam koliko je realno , ali ja sam za to da ide i da dovedemo Tonalija !

avatar
Offside
Thursday, 30.04.2020
11:55

Pa logicno je objasnjenje,Bentankur je proradio i usao u formu paralelno sa drasticnim padom forme Pjanica.Posle toga logicno je da ce Sari forsirati igraca u formi pre nego Pjanica a na sve to treba i uzeti godine i koliko je Bentankur mladji a samim tim ima i jos prilike za napredovanje.Pjanic je dobar igrac ali u padu forme i godinama a to ce izgleda platiti odlaskom.

avatar
Thursday, 30.04.2020
10:57
avatar
murjak
Thursday, 30.04.2020
10:45

Sarri radi čuda, gdje god dođe ;) više manje dosta to bude na lošije al eto..
Mora se priznati da u kojem god je klubu da ima posljednju riječ!

avatar
Stratford
Thursday, 30.04.2020
10:29

Sve zbog smušenog Sarija, svaki normalan trener bi ubio za ovakvog igrača u svojoj ekipi

avatar
Danilo Vujacic
Thursday, 30.04.2020
19:02

Па нек га купи неки од тих тренера.