Nema novca za Sanča, Junajted bira 'prelazno' rešenje u Rimu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 18.06.2020.
20:42
Izvor: Sportske.net

Transfer pijaca dobrano pogođena korona pandemijom.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Cena Džejdona Sanča se ne spušta ispod 100 miliona funti.

Iako jedan od najbogatijih kluba sveta Mančester Junajted ne planira da izdvoji toliko za jedno igrača, te će se tragati za alternativama.

Prema pisanju engleskih medija jedna od takvih meta jeste Čengiz Under iz Rome. Turčin se nije proslavio ove sezone, zabeležio je svega tri gola bez asistencije u Seriji A. Jasno da su ga povrede i ove godine sputale da pokaže svoj puni potencijal.

Turskog ofanzivac navodno prate još Arsenal i Everton, "tobdžije" su zainteresovane i za Džastina Klajverta takođe fudbalera "vučice", ali i prati se i dalje Rajan Frejzer koji će biti željena meta na Ostrvu pošto je po kraju sezone slobodan igrač.

čengiz under

Izgleda da će Junajted uložiti sve snage u kreativca poput Džeka Griliša, a onda se 'potući' sa konkurencijom oko transfera jeftinijih alternativa za nedodirljivog Džejdona Sanča.

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOL
Friday, 19.06.2020
14:40

Za Sanca ovaj drvoseca alternativa. haahha

avatar
Аполо
Friday, 19.06.2020
12:26

Како би на Покетино добро дошао, тренер који зна знање, зна шта хоће, имао би финансијску подршку и сигурно би направио тим са којим би могао да парира осталима у лиги. Ово је постало више мучно, месецима уназад се помиње гомила имена а нико није доведен, нисмо се макли са мртве тачке. Фали штопер, треба продати Погбу па довести новог везног, фали нападач, фали један крилни... а урађено ништа.

avatar
mrancic
Friday, 19.06.2020
10:15

Da li neko kapira šta hoće Junajted?

avatar
LFC*19
Friday, 19.06.2020
10:13

Interesantne su ove procjene koji klub ima novca a koji ne. Evo recimo Liverpool nije imao novca za Wernera 50ak miliona, a onda ladno bi u paketu uzeo Nevesa i Traorea za 120. Dokle vise ovakve vijesti? Ako vec javljate svasta, prezite internet i trk na objavu, onda ne pricajte razloge kumim vas bogom.

avatar
RedDevilSRB
Friday, 19.06.2020
08:00

Sančo jeste strašan igrač ali možda treba doći ruke i dati šansu mladim igračima iz akademije. Pa za 120 miliona možeš da pokrpiš pozicije na kojima ti fali igrač u rotaciji. Grinvud će biti odličan igrač a može da igra špica i desno krilo tako da je to ok rešenje.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 18.06.2020
22:51

Ma tanak i jedan i drugi, A.Traore ili Bailey ako vec ne moze Sancho ali ako su nudili Barsi toliki novac za Fatija... MU sigurno ima novac samo je pitanje da li ga zali dati.

avatar
Adi237
Thursday, 18.06.2020
21:47

Under je odlican igrac brz i tehnicki dobar samo ga povrede ometaju.. nebi ni ja platio 120 mil za sanca sto je previse previse je..ima jako dobrih mladih igraca za dosta manje para..sa druge strane grinvud je tu dosta dobar i treba mu davati sto vise prilike.. ja bi doveo dembelea iz lyona on moze igrati i desno i u spicu..rasford,marsijal i dembele bruno iza njih da ima daje upotrebljive lopte..povratkom pogbe,mctomeneja fred i matic uz nove klince i sredina je popunjena jedino bai pre linderhofa. Mislim da junajtedu sada treba samo to desno krilo under ili dembele kao univerzalac.

avatar
Jack Rackham
Sunday, 21.06.2020
00:53

Slazem skoro u svemu sa komentarom, takodje mislim da je neophodno desno krilo vec godinama unazad, ali takodje smatram da to desno krilo treba da bude levonog igrac bas kao Under ili Neres iz Ajaxa na primer.