Nemci tvrde, superzvezda napušta Bundesligu narednog leta!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 12.02.2020.
17:24
Izvor: Sportske.net

Ko će prvi do njegovog potpisa?

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Jedno je sigurno, pred "Signal Iduna Parkom" će se na leto napravili veliki red.

Kako prenosi nemački "Skaj", Džejdon Sančo će napustiti redove Borusije Dortmund narednog leta.

On je u redove "Milionera" stigao 2017. godine iz Mančester sitija sa epitetom velikog talenta, prava je misterija kako su mu "Građani" dozvolili da ide.

Sančo tek narednog meseca puni 20 godina, a već je redovan i u reprezentaciji Engleske, bez sumnje je jedan od najtalentovanijih igrača na planeti, ali i jedan od najtraženijih.

Gotovo svi veći engleski klubovi su zainteresovani za njegove usluge, od Čelsija, preko Mančester sitija, koji bi da ga vrati, pa sve do Junajteda, kojem je pojačanje po desnom krilu neophodno.

Bilo kako bilo, nemački novinar Jesko fon Ajhman tvrdi da će Sančo sasvim sigurno napustiti Dortmund po završetku tekuće sezone.

Najverovatnije će imati i veliku ulogu u reprezentaciji Engleske na Evropskom prvenstvo, što znači da bi cena mogla dodatno da mu skoči, uprava kluba sa "Signal Iduna Parka" ga sigurno neće pustiti za mali novac, još ako odigra dobro Euro, nema sumnje da će dobro napuniti džepove.

Pomenuti novinar navodi da je načuo kako je Mančester junajted zainteresovan za njegove usluge, on je prethodnih dana uporno postavljao pitanja direktoru Dormtunda Mikaelu Zorcu oko transfera, dobijao je informaciju da nijedna ponuda za Sanča nije stigla u Dortmund, ali su se stvari naprasno promenile.

"Mikael Zorc, direktor Dortmunda je minule nedelje u intervjuu rekao da nije dobio nijednu ponudu za Sanča još uvek. Danas sam ga opet pitao, samo se nasmejao", rekao je Jesko fon Ajhman.

Baner

Dakle, Sančo je izgleda rešio da promeni sredinu, ili je Borusija rešila da ga unovči, bilo kako bilo, napraviće pravi potres narednog leta na transfer tržištu.

Videćemo ko će prvi do njegovog parafa, Čelsi izgleda polako diže ruke zbog velike cene, možda će sve biti rešeno u mančesterskom derbiju?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 14.02.2020
17:20

Treba Celzi uzet Sancha jer ga City nije iskoristio isto kako i mi nismo De bruyna iskoristili sav potencijal koji je imao vec je to uradio City.

avatar
LUZERPOOL
Thursday, 13.02.2020
01:08

On u Junajted nece, to je 300%...

avatar
Stabber
Wednesday, 12.02.2020
23:59

Celsi kad ima prilike da dovede nekog kvalitetnog, oni beze nece da plate svetsku klasu koliko treba. Traze nekog za 40-50m a da bude Azar, e pa nema. A znam da ce na kraju biti slucaj kao sa Kepom, da dovedu drvo za ogromne pare. E moja upravo crna pa precrnjena

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.02.2020
22:55

Traze 120 000 000 ... Toliko , mozda malo vise , su uzeli za Dembelea , pa vidite sad

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.02.2020
22:20

Nisam odusevljen zbog Zijaha ali Sanco mora do dodje!