Neočekivani poklon - Fulam puni Barsinu kasu za idealan scenario na Kamp Nou!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.09.2020.
23:17
Izvor: Sportske.net

Kataloncima je danas baš dan.

Twitter/@FulhamFC
Twitter/@FulhamFC

Povezane vesti

Nakon što je Žorž Mendeš završio transfer Nelsona Semeda, a Arturo Vidal i zvanično prešao u Inter, Katalonci će neočekivano zaraditi još novca.

Zvuči "zamršeno", ali ćemo pojasniti - Fulam je poslao "značajnu" ponudu od 15 miliona evra Sasuolu za transfer Marlona Santosa i po svemu sudeći, brazilski štoper će pojačati ekipu Aleksandra Mitrovića.

Barsa bi u celoj priči mogla da profitira, pošto u klauzuli prilikom Marlonovog transfera leta 2018. miiona evra, stoji da Katalonci mogu da zarade 50% od njegove naredne prodaje, ako Brazilac ne odigra 50 utakmica.

Kako Brazilac nije odigrao 50 mečeva, a sportski direktor Sasuola potvrdio da su dobili primamljivu ponudu za njega, Barsa će zaraditi polovinu od obeštećenja, što je oko 7,5 miliona evra.

Logično, Sasuolo ne želi da bude u minusu, ako je platio Brazilca šest miliona evra, očekuje se da ga Fulamu proda za ovih 15 miliona, kako bi povratio uloženo.

"Istina je da smo primili primamljivu ponudu od Fulama i da je razmatramo", rekao je direktor Sasuola Đovani Karnevali.

Deluje da će ovako svi biti zadovoljni, Sasuolo će vratiti uloženo i zaraditi još milion i po, Barsa će dobiti još koji milion da uloži u transfere Seržinja Desta i Erika Garsije, a i srce odbrane Fulama će konačno dobiti pojačanje.

Dakle, Fulam plaća 15 miliona, Barsa i Sasuolo dele po 7,5, idealno!

Kataloncima će otprilike toliko i nedostajati da dodaju na zaradu od prodaje Semeda da osiguraju potpise Erika Garsije i Seržinja Desta, a možda im ostane i da pokušaju uz potencijalni odlazak Todiba sakupe novac za Memfisa Depaja...

Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 21.09.2020
02:07

Cuj razmislit ce, lik u je trenutna vrijednost 6mil a oni se jos premisljaju