Neočekivano - Napoli traži 30 miliona za napadača!

Autor: Pavle Lazarević
ponedeljak 30.05.2016.
23:21
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Italije će sigurno dovesti nekoliko pojačanja za narednu sezonu, ali neki igrači će najverovatnije napustiti klub.

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Klub sa "San Paola" će nastupati u Ligi šampiona naredne sezone, ali i pored toga postoje nezadovoljni igrači u timu Marucija Sarija.

Naime, rezervni napadač Napolija Manolo Gabijadini želi da napusti klub u letnjem prelaznom roku, jer dobija premalu minutažu i predstavlja samo senku fenomenalnom Gonzalu Iguainu.

Zbog malog broja utakmica, ovaj 24-godišnjak se nije našao ni na spisku Antonija Kontea za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pa je to još jedan razlog da bivši igrač Sampdorije promeni sredinu u potrazi za standardnom ulogom u prvih 11, kako bi se dokazao budućem selektoru.

Ipak, Napoli je "nalepio" cenu koju bi njegov potencijalni budući klub trebalo da plati, a ona je čak 30 miliona evra!

Za Gabijadinijeve kvalitete se interesuju nekoliko premijerligaških klubova poput Sautemptona, Stouka i Kristal Palasa, a nalazi se i na radaru Volfzburga i Intera.

Teško da će bilo koji od ovih klubova iskeširati ovoliku sumu za igrača koji je prethodnu sezonu proveo uglavnom na klupi za rezerve, pa se u italijanskim medijima pretpostavlja da bi njegova cena do kraja leta mogla da bude oko 20 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Tuesday, 31.05.2016
12:51

Gabijadini je odlican igrac i vredi toliko, kada moze Sterling za 60m i kusur onda Gabijadini moze i za vise :D

avatar
Nouhei
Tuesday, 31.05.2016
04:15

Mladi igraci bi trebali da prelaze u Napoli samo ako bas nemaju gde. Ako se ispostavi da su nezadovoljni klubom nece moci da odu zbog ovih idiotskih cena.

avatar
3x3
Tuesday, 31.05.2016
00:48

Njega planiraju da ostave jer je odlicna izmena. Nije skupo placen, a zahvalan igrac. Iguain ce otici najverovatnije, a opet mislim da Gabiadini nece biti prva postava jer ce dovesti nekog. Dobar igrac, ali nema veliko ime u svetu fudbala i to je njegov problem.

avatar
Monday, 30.05.2016
23:39

Pa tako se cuvaju igraci. Zalepis cenu i ko je lud nek plati. Ako neces da prodas samo tako mozes da sacuvas tim od ovih sto bi uzeli sve so postoji, pa slali an pozajmice i drzali monopol.

avatar
Стерлинг Арчер
Monday, 30.05.2016
23:55

Pa to. Koga briga za igrače...

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 01.06.2016
13:04

Jako retko taj transfer zahtev ima ikakvog efekta. Da sam fudbaler nikad ne bih potpisao ugovor sa Napolijem koji nema neku razumnu otkupnu klauzulu. Porto i Benfika gospodski posluju, ovo što radi Napoli je bezobrazluk

avatar
Wednesday, 01.06.2016
09:17

nije ko ga briga, vec samo ako se pokaze, zalepise cenu pa ko voli nek izvoli. On je cesta izmena, moze i sledece sezoen da igra, a u Italiji je rok trajanja i duplo duzi nego u drugim zemljama, tako da on je jos na poceku karijere. Ako je nezadovoljan, ako ga klub ne zeli prodace ga ispod cene, Nije da se ne pita, moze da zatrazi transfer, moze da pokusa da se izbori za nesto vise, klub bi ga ona prodao, ali ako klub racna na njega, sto mislim da je ovde slucaj, zasto bi odlazio za male pare?

avatar
Monday, 30.05.2016
23:28

17 miliona, i to vam je mnogo...