Neočekivano, ovo će biti prvo pojačanje za novog trenera Barselone?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.08.2020.
08:51
Izvor: Sportske.net

Potvrda danas ili sutra, a u klub stiže igrač koga niko nije dovodio u vezu sa Kataloncima.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Juče je smenjen Kike Setijen, izbori će biti raspisani ranije, u martu, pred utakmicu kod kuće, dakle nekoliko meseci pre leta.

Kantabrijac odlazi bez trofeja, 16 pobeda, 4 remija i 5 poraza nisu bili dovoljni, prepustio je titulu Realu, katastrofa protiv Bajerna je na neki način logična.

Novi trener biće Ronald Kuman, mada to nije zvanično, finansijski direktor Oskar Grau je odleteo u Holandiju da mu pomogne da ubrza raskid sa nacionalnim timom, Barsa će verovatno platiti odštetu tamošnjem savezu.

Promocija Kumana koji je legenda kluba se očekuje danas ili sutra, nije još zvanično, jer kako rekosmo, iako je pristao mora da reši stvari sa nacionalnim timom. Ali, prelomio je, i Holandija tu ne može ništa osim da potraži novog selektora.

Mediji tvrde da će prvo pojačanje biti Kumanov zemljak, Doni van der Bek. Fudbaler Ajaksa je bio meta Reala i Junajteda, ali će izgleda za sumu od oko 50 miliona evra završiti u Barseloni, novi trener želi da na sredini oformi tandem iz Ajaksa, De Jong-Van de Bek, uz Pjanića, to će biti potpuna revolucija, pogotovo ako bude igrao 4-3-3. To znači, da osim Rakitića, nema mesta ni za Vidala, ali i Busketsa, mada će teško on napustiti klub, kao i Pike i ostali senatori, to pored svega deluje nezamislivo.


Baner 2

U svakom slučaju, više nije Lautaro, već Nejmar prva meta, on sae doživljava kao spasilac, a Barselona će ponuditi Grizmana, možda i Umtitija kako bi završila posao. Nejmarova želja nije sporna, ali PSŽ za sada ne odgovara, nadaju se evropskoj tituli posle čega bi mogli da razmisle o tome da puste Brazilca koji ima još dve godine ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 18.08.2020
16:53

Ako Kuman sedne na klupu kao trener, mislim da ce on da sadtavlja tim i on je izjavio da ce prednost da imaju prvo mladi igraci a NE stari! Tako da je ounacio da prednost ce dobiti Ansu Fati, Riki Puig, Trinkao, i onaj mladi sto se vraca sa pozajmice iz nemacke Pedri i jos neki iz B tima! Tako da za stare igrace jedino sto je reko da ce Mesi biti u timu, bar je tako reko u intervju! Svi znamo da holandjani uvek forsiraju mlade igrace, tako ce i on tako on kaze!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 18.08.2020
15:59

Ako on planira da mu i dalje Suarez igra, Neymar mu nista pomoci nece.

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 18.08.2020
10:35

I opet ce im ostati rupa u odbrani, i opet ce u napadu imati Suareza koj iima 35 godine a nema zamenu, i opet ce Fati, Tonali i Puig da sede na klupi i verovatno da traze priliku u drugom klubu... Barselona je pogubljena

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 18.08.2020
16:00

Otkad to Tonali igra za Barsu?

avatar
JC\'90
Tuesday, 18.08.2020
09:44

Najbolje moguce pojacanje za Barsu. Nadam se da ce dovesti uz Beeka i Gaju iz Valensije, kao i Upamekana iz Lajpciga. I da ce vratiti Emersona iz Betis da im bude prvi desni bek. Jos da prodaju Grizmana i Suareza, a uzmu Martineza.

Ter Stegen (Penja)
Gaja, Emerson, Upamekano, Umtiti (Garcia, Araujo, Alba)
Pjanjic,De Jong, Der Beek
(Pedri,Puig i Buskec)
Mesi,Fati, Martinez
(Dembele, Kutinjo)

Pike, Lengle, Semedo, Roberto, Fripo, Rakitic, Vidal, Grizman, Suarez da se prodaju.
Idem da igram Pes...

avatar
Jasminn
Tuesday, 18.08.2020
09:42

E ovo mi se vise svidja. Dovodjenje veznog, odlazak Pikea....nego dolazak bog zna kojeg ofanzivca u eri Bartolomeua