Neočekivano - Real prodaje tandem od 100 miliona, Perez sprema revoluciju!

Autor: Milovan Longinov
petak 22.01.2021.
09:10
Izvor: Sportske.net

Florentino spreman na žestoke rezove...

EPA-EFE/Juanjo Guillen
EPA-EFE/Juanjo Guillen

Povezane vesti

Real Madrid je spreman da na leto proda dvojicu igrača, koje je nedavno doveo kao zalog za budućnost.

Eder Militao i Vinisijus Žunior će moći da napuste Real Madrid u slučaju prave ponude, kojih će sigurno biti. Doduše, ne po ceni kojim ih je Real platio, ali bi Madriđani mogli da vrate veći deo uloženog novca.

Marka piše da će Realu biti neophodan novac za važna pojačanja, pre svega za Kilijana Mbapea, a da tandem Brazilaca ne ispunjava očekivanja ove sezone.

Militao je stigao iz Porta za čak 50 miliona evra, kao buduća zamena za Serhija Ramosa, ali je potpuno pao u drugi plan. Pominje se da ga Liverpul želi na pozajmici do kraja sezone, u igri je bio i Bajern Minhen, te Totenhem, ali je malo verovatno da će otići ove zime.

Slična stvar je i sa Vinisijusom, koji je došao iz Flamenga za čak 45 miliona evra, kao 18-godišnjak i novi Nejmar. Nije tajna da ga Zidan "ne miriše", da je prokockao mnoge šanse, a na tržištu bi mogao da donese veći deo novca od uloženih 45 miliona.

Podsetimo, ovo je samo nastavak čistke u Madridu, pošto se zna da će na leto otići - Marselo, Isko, Brahim Dijaz i Geret Bejl, dok Serhio Ramos i Lukas Vaskez još uvek nisu produžili ugovore. Takođe, na listi za odlaske mogao bi da se nađe i naš Luka Jović, naročito ako podigne cenu dobrim igrama u Ajtrahtu.

Sve ovo miriše na novu revoluciju Madriđana... a prve mete su David Alaba, koji ima usmeni dogovor sa Realom, a potom i Mbape, Eduardo Kamavinga, Erling Haland.

Prodajom Militaa, Žuniora, te pomenutih igrača sa liste, koji usput imaju i visoka primanja, Real bi mogao da inkasira i preko 200 miliona evra, što  je dovoljno za novi početak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke