"Nerođeni sin" drži ključ, Čelsi, PSŽ ili Sari - Neko će izigrati Barsu?

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.05.2020.
22:13
Izvor: Sportske.net

Ključ koji bi mogao da otključa bravu kod Mauricija Sarija!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Saga oko Miralema Pjanića dobila je novu dimenziju, pošto su navodno u trku za njegov potpis ušli i Čelsi i PSŽ i to sa ozbiljnom ponudom za trampu!

U celoj priči je "problem" i Mauricio Sari koji iz Barselone želi samo Artura, koga Katalonci ne puštaju, pa se Italijan okrenuo alternativama iz Londona i Pariza.

Pouzdani Đanluka Di Marcio preneo je večeras da je Čelsi takođe zaintersovan za reprezentativca BiH i da je spreman da ponudi trampu Juventusu, gde bi put Torina pošao - Žoržinjo.

Nije tajna da je Žoržinjo najveći Sarijev miljenik, da su ga neretko nazivali i njegovim "nerođenim sinom", koji mu je bio ključ u Napoliju i da ga je Italijan momentalno poveo sa sobom i u London.

Ipak, kako se Sari u Londonu zadržao samo godinu dana i prihvatio selidbu u Torino, bilo je samo pitanje momenta kada će pozvati i Žoržinja.

Ukoliko su tačne tvrdnje Di Marcija, da Frenk Lampard želi Miralema Pjanića koga danima povezuju sa Barsom, deluje da bi Katalonci lako mogli da ostanu praznih šaka.

Barsa je možda na neki način i sama "kriva", jer nema igrača koji zadovoljava ukuse Sarija, osim Artura Mela, koji je navodno i dalje nedodirljiv. S druge strane, to se ne može reći za Žoržinja u Čelsiju, i upravo je u tome ključ.

Ni tu nije kraj, pošto je odjednom i PSŽ ponudio trampu Juventusu, a Parižani u zamenu za Pjanića nude Leandra Paredesa, koji je ipak najmanje zanimljiv Sariju od Žoržinja.

Ne smemo ipak izuzeti činjenicu da igrač može da odbije da bude deo trampe, jer je Pjanić recimo već odbio PSŽ, postigao je dogovor sa Barsom oko četvorogodišnjeg ugovora, tako da neće ovo ići tako lako.

Čekamo rasplet... a zaplet je izgleda tek počeo.

bundesliga


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 14.05.2020
02:14

Pa ako predje u Chelsea to mu je samo korak unazad

avatar
Mirjevac
Wednesday, 13.05.2020
22:45

Mogu da zejbu barcu dakupi Van de Beka, on je mlagj igrac i mizda i bolji od Pjsnica, moze da igra nekoliko pozicie! Sta sa tim sto igrac Pjanic nece ni u PSZ niti u englesku? Mogu da ga naljute i da sene na tribinu i da zaradjuje platu! Sto rece Rajetic nije on dzak krompiri pa da ga bacaju tamo ili ovamo!

avatar
Costa furce
Wednesday, 13.05.2020
22:17

Sta ce Pjanic u CHELSA

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.05.2020
00:27

Nismo ni mi ludi da damo Jorginha za Pjanica. Em mladji em ima najbolji personaliti u timu.