Nestvarna priča - Barsa je imala Mbapea na stolu, onda je usledio strašan kiks!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.11.2020.
09:09
Izvor: Sportske.net

Jedan od članova Bartomeuove uprave otkrio je zanimljive stvari.

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Barselona je nedavno ostala bez najgore uprave u istoriji kluba, a jedan od njenih članova Havijer Bordas, otkrio je brojne zanimljivosti.

Jedna od njih je da je leta 2017. godine Barselona izabrala Osmana Dembelea umesto Kilijana Mbapea, koga je mogla da dovede i za manje novca!

Barsa je platila 105 miliona Borusiji uz 40 kroz bonuse, od kojih je isplaćeno oko 20, a Mbape je mogao da bude na Kamp Nou za ravno 100 miliona bez dodatnih bonusa!

"Zvao sam Mbapeovog oca i on mi je rekao da Kilijan ne želi tog leta da ide u Madrid, jer su tamo Ronaldo, Benzema i Bejl, i da bi umesto toga pre došao u Barsu koja je tek prodala Nejmara. Takođe, predsednik Monaka je pre bio za to da Mbape dođe kod nas nego da pojača PSŽ. Ipak, odluka da umesto Mbapea dovedemo Dembelea pala je uz objašnjenje da Mbape igra za sebe, dok je Dembele više timski igrač. Šteta, mogli smo da dovedemo Mbapea za 100 miliona evra", otkrio je Havijer Bordas.

Kasniji rasplet znate - Mbape je tog leta završio najpre na pozajmici u Pari Sen Žermenu, koji ga je potom otkupio za 180 miliona evra, a danas je najskuplji igrač na svetu i gotovo sigurno narednog leta ide u Real Madrid...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 16.11.2020
11:08

Jos jedna vrhunska procena i odluka stare garniture Barselone

avatar
Делија_момак
Sunday, 15.11.2020
16:36

Аууууууу човече! Па ово је најгора управа неког клуба у целој фудбалској историји?! Имали Мбапеа на тацни а довели Дембелеа коме су игрице прече од фудбала и који је више повређен него што игра!!!

avatar
P. S.
Sunday, 15.11.2020
14:50

Mbape realno nije bio opcija za Bartomeua jer je njegov deo u transferu Dembelea sigurno bio bar nekoliko puta veći, a to je bilo jedino bitno.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 15.11.2020
14:02

Izvukao se mbape, da je zaglavio u tom cirkusu samo bi se ponizavao a ovako dogodine u realu i onda krece redovno petardiranje barse

avatar
deki trbic
Sunday, 15.11.2020
12:17

KOJE BUDALE AKO JE OVO ISTINA....MISLIM NA UPRAVU FARSELONE...xD DEMBELEA UMESTO MBAPEA....samo budala bi izabrala DEMBELEA xD