Neverovatno, Barsa finansira Liverpulu još jedan transfer leta!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.09.2020.
00:05
Izvor: Sportske.net

Saga je gotova, zvanično će biti do kraja nedelje.

EPA-EFE/Laurence Griffiths
EPA-EFE/Laurence Griffiths

Povezane vesti

Dileme nema - iako se tokom vikenda i u ponedeljak spekulisalo da bi Tijago Alkantara mogao da bude najveće iznenađenje Barselone, Ronald Kuman je isterao svoje.

Jedan od najpouzdanijih izvora kada je u pitanju fudbalsko tržište - Mois Lorens, novinar ESPNa, kratko i jasno je potvrdio - Tijago Alkantara neće doći u Barselonu.

Ubrzo su se pojavile i nove informacije da se Tijagovo ime provlačilo samo kao želja navijača i pojedinih ljudi u Barseloni, ali da je Ronald Kuman prvog svog radnog dana bio izričit u želji da dovede Žoržinja Vajnalduma, koji je zbog toga odbio da produži ugovor sa Liverpulom.

Zanimljivo, Liverpul nema ništa protiv da ga pusti u Barselonu, naprotiv, klubu je potreban novac da dovede upravo - Tijaga Alkantaru!

Cifre koje se pominju trenutno - Liverpul je spreman da pusti Vajnalduma za svega 17, 18 miliona evra, i potom da doda još desetak i dovede Tijaga iz Bajern Minhena.

Da li vam ovo zvuči poznato?

Liverpul je u zimu 2018. godine prodao Kutinja za 120+40 miliona evra kroz bonuse, a Jirgen Klop je od tog novca doveo dva ponajbolja pojačanja u istoriji kluba.

Iste zime stigao je Van Dajk iz Sautemptona, a potom je na leto, posle užasnog finala LŠ, Lorisa Karijusa, ostatak od Kutinjovog transfera poslao u Rim i doveo Alisona.

Ono što je usledilo znate - Liverpul je osvojio Ligu šampiona, potom i Premijer ligu, najviše zahvaljujući tom stubu ispred gola.

Ako nas pitate, kao što je i Vejn Runi rekao, dolazak Tijaga Alkantare u ovaj tim Liverpula, bilo bi veće pojačanje nego da je Leo Mesi otišao u Mančester Siti.

Ako je tačno ovo što je Mois Lorens preneo večeras, a verovatno jeste, Barselona će opet finansirati Liverpulu najbolji transfer u prelaznom roku.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 08.09.2020
10:43

Prelosa uprava , ne znaju sta rade

avatar
Amalainter
Tuesday, 08.09.2020
10:36

Nije jos ni dosao a vec je najbolje pojacanje u istoriji.. 😂 😂

avatar
Patrick Berger
Tuesday, 08.09.2020
09:58

Gini mi je jedan od najpodcenjenijih igraca, puno trci otvara prostor, Dobro se ubacuje izmedju linija I iz drugog plana, velika radilica I definitivno - igrac za velike utakmice! Svi njegovi golovi su od kljucnog znacaja I svakako ce biti veliki gubitak za Liverpul. Sa druge strane Tijagi je vanserisjki I I'ma bar jos 3 sezone u nogama, a to je ono sto nama fali, veznjak koji moze da da zavrsni pas, da poveze redove - tako da bi Ox, Nab I Tijagi mogli da izguraju sezonu (racunqjuci kolko su odsutni sa terena). Kurtis ce uskociti na mesto Ginija, mozda cak I Grujic, al svakako me vise brine pozicija Fabinja-zadnji vezni! Godinama smo kuburili sa igracima u Dana's nemamo pravu zamenu za njega. Po meni je jedan zadnilji vezni obavezan do kraja prelaznog roka!

avatar
Jean-Luc Picard
Tuesday, 08.09.2020
17:21

Gini zvuci kao patrik berger ;)

avatar
jack wilshere
Tuesday, 08.09.2020
09:22

Kakva god da je situacija i kakve god da su okolnosti, krajnje je neozbiljno reci da bi Alkantara bio bollje pojacanje od Mesija. Ne postoji takav igrac na svijetu koji bi za bilo koga bio bolji od Mesija..

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 08.09.2020
10:29

Procitaj jos jednom, nisi razumio poentu.

avatar
jack wilshere
Tuesday, 08.09.2020
11:45

Shvatio sam druze poentu apsolutno. I apsolutno ostajem pri svom komentaru, pominjanje Mesija u bilo kojoj opciji u ovakvoj konotaciji je smijesno.. Mesi bi svaki tim digao duplo, a eto vidjecemo koliko ce Lpul napredovati od Alkantare..

avatar
mclaud kg
Tuesday, 08.09.2020
05:53

Mislim da bi se Alkantara fantasticno snasao u Liverpulu.Volim izjave Vejn Runija.On je pre svega realan.Kao simpatizeru Liverpula,uvek su mi se svidjale njegove realne izjave i ako je godinama bio udarna igla Mancester utd-a.

avatar
P. S.
Tuesday, 08.09.2020
03:13

Ima smisla... za Barsu su podjednako beskorisni i Vajnaldum i Tijago, pa je bolje da omoguće Liverpoolu da se za 10-ak m€ lepo pojača. Da su doveli Tijaga niko se ne bi pojačao...

avatar
Rise up
Tuesday, 08.09.2020
01:33

Tijago je bolji igrac od Vajnalduma,tako da je Barsa ovde kiksala. A smesna je tvrdnja da je Tijago vece pojacanje za Liverpul nego Mesi za Siti. Ali ima svako pravo na misljenje.

avatar
Mad Max
Tuesday, 08.09.2020
01:20

Ливерпул ће овде боље проћи, као и Јувентус у размени Пјанић - Артур.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 08.09.2020
00:35

Srednji rad: Fabinjo - Henderson - Alkantara. Top!