Nevil ukazao na problem, koliko kupovina trebaju Junajtedu?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 25.11.2019.
12:34
Izvor: Sportske.net

Pred "đavolima" dosta posla tokom janara.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Mančester Junajted i posle internacionalne pauze nastavlja sa slabim igrama.

Juče su na "Bramal lejnu" bili blizu ponora, preokrenuli i ipak na kraju osvojili bod protiv Šefilda. Solskjer je izjavio po kraju meča da bi promenio ceo tim osim golmana na poluvremenu kada bi mogao, vezni deo sa Fredom i Pereirom je posebno bio na udaru.

"Vezni deo terena je problem u Junajtedu tačka, budimo jasni oko toga. I sa MekTominajom je problem. Moraju se pojačati u tom delu, Pogba je povređen, jednostavno nema dovoljno kvaliteta. Treba im napadač, dva vezna igrača i levi bek - dakle pet, šest igrača. Moraće da sačekaju januar, i naredno leto kako bi rešili to, ali bez sumnje treba ojačati taj deo tima", izjavio je Geri Nevil.

Junajted je trenutno na devetom mestu, top četiri im beži devet bodova u narednom kolu dočekuju Aston Vilu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 26.11.2019
12:00

Treba biti realan šta se može kupiti u januaru.Prvo prodati ,ako se može Pognu i kupiti dva vezana i špica.Krilnih ima a to su i Džejms i Marsijal a po igri i Rašford.Zamena za Pereiru i Freda obavezna.Šta će Junajtedu levi bek?Ima Vilijamsa i Šoua.Desno Van Bisaku i Dalota(šta je sa njim?).Od štopera koristiti i Taunzebea i Toga.Za uvođenje više mladih igrača potreban je nova trenerska postava Ispustićemo Alegorija ili Piletina .Ekipa Solskjera mora da ide do januara.

avatar
damjan89
Monday, 25.11.2019
18:20

Celsi je taj problem resio sa igracima iz svog omladinskog pogona, ne razumem kako oni ne mogu da bace neke mladje momke u vodu pa da vide na cemu su, ove sezone su i onako pukli ako nastave ovako borice se za opstanak...

avatar
The Red Army
Tuesday, 26.11.2019
18:43

O cemu ti pricas majke ti, pa ko je furao klince ove sezone ako mancester nije? Jeste i celzi slazem se, ali kako mozes da kazes da mancester nije, najstariji strelac ove sezone za utd ima 23 godine 🤷‍♂️ a to sto nemaju u omladinskom pogonu vrsnog veznjaka to nije problem, nema ga niko na svetu, problem je sto nisu kupili nikog na toj poziciji na leto a otisla su dva igraca pa sad gledamo pereiru cesto

avatar
Darko0071
Monday, 25.11.2019
16:15

E konacno da neko I to izjavi..mozda cak I vise igraca u veznom redu treba kupiti posto Matic,Fred,Lingard,Mata,Pereira nemaju kvalitet a Pogba odlazi kad tad..znaci bukvalno 6 rupa u veznom redu imamo.

avatar
Le Tissier
Monday, 25.11.2019
14:37

Dva vezna im trebaju sada, a ako se otarase Pogbe, Matica, Freda, Pereire trebaju im jos dva. Neki klasican napadac takodje, i uz levog beka neki krsteni stoper, nista spektakularno i skupo samo neki solidan i iskusan. Lindelof juce stoji uz igraca koji prima loptu, okrece se i dodaje, a ovaj ne startuje.

avatar
Opet Anonymous
Monday, 25.11.2019
14:33

CF,RWF,DMF,CMF,CB,LB to se mora dovesti u ova 2 prelazna roka ali sigurno da ce biti i dosta odlazaka

avatar
mrancic
Tuesday, 26.11.2019
11:51

Zaboravio si FRM

avatar
Opet Anonymous
Wednesday, 27.11.2019
11:08

Koja je to pozicija?

avatar
Grobbelaar
Monday, 25.11.2019
14:18

Po meni, pre im je potreban jedan vrhunski centarhalf nego levi bek. Shaw će se oporaviti, a ovaj mali Williams, iz meča u meč, potvrđije da zavređuje šansu. Takođe, dovođenjem centarfora sputali bi razvoj mladih napadača, a OGS još kako računa na Greenwood-a. Osveženje im je neophodno i u veznom redu, a i jedan krilni napadač bi im itekako dobro došao. Sve u svemu, bez 150 miliona, da se ne pojavljuju na pijaci...