Ni Niko, ni Leao, ni Dijaz, Barsino novo levo krilo je plan D od 15.000.000?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 21.08.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Katalonska realnost...

fcbarcelona.com
fcbarcelona.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona vraća se na svoj stari način poslovanja - početkom godine velike najave za leto, početkom leta dimne bombe i neuspeli pokušaji da se uvere navijači da mogu da dođu skupocena pojačanja i na kraju - kupovina najjeftinije i poslednje opcije.

Ukratko - novo levo krilo neće biti ni Niko Vilijams, ni Luis Dijaz, a ni Rafael Leao, već - Federiko Kjeza! 

Katalonci spuštaju loptu u smiraj prelaznog roka, ističući sve druge krivce za neuspeli pokušaj da dovedu neku bombu. Niko Vilijams je kriv jer je odbio da dođe, Milan traži basnoslovnu cifru od preko 150 miliona za Leaa, a ni Luis Dijaz nije dostupan, jer je preskup.

Tako je Barselona odlučila da kontaktira Falija Ramadanija i pregovara oko Kjeze.

Italijan nije u planovima Tijaga Mote, ušao je u poslednju godinu ugovora i zato je dostupan za malo novca. Navodno je Juventus spreman da ga proda za 20 miliona, a Barsa i to pokušava da snizi i početna ponuda koja je na stolu je 10 miliona fiksno + dodatnih pet kroz bonuse.

Barsa se uzda i u to što ne želi da Kjeza ostane i da sledeće godine ode besplatno u Inter, koji ga je ranije želeo. Plan Juventusa je da Kjezu proda odmah, pa je zato Barselonina pozicija najbolja. 

Pominjao se Čelsi, ali dolaskom Žoaa Feliksa je jasno da Italijan više nije opcija.

Kjeza je praktično Barsin plan D, najjeftinija opcija i svakako najmanje kvalitetna. Baš kao što je i prošlog leta Oriol Romeu bio poslednja i "lou kost" opcija za preskupih igrača kao što su bili Martin Zubimendi, Jozua Kimih...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke