Nije samo Liverpul, u trci za Vernerov potpis još dva velikana!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 29.04.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net

Njegova sudbina zavisi od drugih igrača.

Beta/Jan Woitas/dpa via AP
Beta/Jan Woitas/dpa via AP

Povezane vesti

Timo Verner je jedan od najtraženijih napadača u ovom trenutku, za njegove usluge se interesuju praktično svi najveći evropski klubovi.

Kao favorit se izdvojio Liverpul, Jirgen Klop je već razgovarao sa reprezentativcem Nemačke, ali sada su u igri još dva kluba.

Kako prenosi Skaj sport, za Vernera se interesuju i Juventus i Inter koji su spremni da reaguju u predstojećem prelaznom roku.

Spominje se cena od oko 80 miliona evra, Juventus uveliko razmatra ovu mogućnost, dok "neroazuri" čekaju kako će se završiti saga sa Lautarom Martinezom.

Bude li Argentinac otišao sa Meace, upravo je 24-godišnji napadač prvi pik da ga zameni.

Lautaro

Sa druge strane, Juve želi da pojača napad i pronađe pravog partnera Kristijanu Ronaldu, a upravo je jedan klasičan centarfor potreban kako bi Sari sklopio kockice.

Liverpul ima trio Mane-Salah-Firmino i teško je očekivati da će "redsi" platiti Vernera toliki novac samo da bi bio zamena, pa će i budući potezi engleskog kluba zavisiti od toga hoće li neko od trojice napadača napustiti Enfild.

U tom kontekstu se najčešće spominju Mane i Salah...

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 29.04.2020
19:52

Liverpulu ne vrede ni kozene gace, njega izbaci Atletiko, ko kockara iz kafane!

avatar
LFC*19
Wednesday, 29.04.2020
16:09

Firmino bi se prebacio sa pozicije lazna devetka na lazna desetka i sa njim bi igrali jos dvojica u vezi. Najvise volim kad napisete "tesko je ocekivati".

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 29.04.2020
20:00

Njih cetvorica sa dva izuzetno ofanzivna beka bi bilo previse ofanzivno. Zato Klop gotovo uvek igra sa tri veziste koji su vise DM nego bilo sta.