Nije samo Ramos u pitanju, Madrid u potpunosti menja defanzivu?

Autor: Stefan Matić
utorak 09.02.2021.
11:39
Izvor: Sportske.net

Biće to veliki zadatak za Pereza i njegove saradnike.

EPA-EFE/Yoan Valat
EPA-EFE/Yoan Valat

Povezane vesti

Serhio Ramos je operisan, na potpuni oporavak kapitena Madriđani će morati da čekaju oko mesec dana. A znamo kako Real igra bez Ramosa na terenu, kroz petnaest dana gostuje se u Bergamu u okviru LŠ. Definitivno će Zidan imati muke. 

Podsetimo kapiten još uvek nije dogovorio novi produžetak saradnje. Za taliju Reala već postoje ponude iz Junajteda i PSŽ-a, za sada je izvesnije da napusti "Bernabeu" nego da ostane na istom. A takav je slučaj i sa Varaneom. 

Francuskom štoperu ugovor ističe juna 2022. godine, a već sada Marka piše da je odluka osvajača Svetskog prvenstva u Rusiji bliža tome da napusti Madrid. Perez bi naravno želeo da unovči svog defanzivca ako je to slučaj, naredno leto je savršena prilika za tako nešto. Sa Ederom Militaom koji nikako da se snađe u Španiji to znači da će kraljevski klub morati da traži u potpunosti novi defanzivni tandem za narednu sezonu. 

Pominje se David Alaba, Austrijanac ima visoke zahteve. Pored defanzivca Bajerna, mogao bi da stigne i Upamekana, ali jasno to neće biti lak posao. Real već sada ima ogroman deficit u odnosu na Atletiko Madrid, u Ligi šampiona ih čeka Atalanta. Ova sezona deluje na već "prežaljenu", pitanje je ko će "preživeti" leto kod Pereza. Ni sam Zidan nije siguran. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke