Nije uspeo da se izbori za minute na "Bridžu", preselio se u Čempionšip!

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.08.2018.
20:39
Izvor: Sportske.net

Sari očigledno nije računao na njegove usluge.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Kako je i zvanično objavljeno, Temi Ejbraham je novo pojačanje Aston Vile.

Tim iz Birmingema svim silama napada povratak u elitu, doveli su i Janika Bolasija iz Evertona, Anvara El Gauija iz Lila, Tuanzebea iz Mančester junajteda i golmana Moreiru iz madridskog Atletika, sva četvorica su kao i Ejbraham stigli na jednogodišnju pozajmicu.

Mladi engleski napadač nigerjiskih korena nije uspeo da se nametne Mauricio Sariju, te će Italijan u nastavku sezone na raspolaganju imati dva klasična špica, Moratu i Žirua.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Friday, 31.08.2018
22:45

Gotivni su mi ovi nasi mladi igraci, ali me malo smaraju jer se tripuju da zato sto trpaju svoje vrsnjake u decijim kategorijama to povlaci da Celsi treba da zrtvuje rezultate razigravajuci ih. Sedi, cekaj sansu u liga kupu, utrpaj par komada, kad krizira Morata - iskoristi svoju sansu. Tacno ce najskuplje pojacanje u istoriji kluba i reprezentativac Francuske sa oko 10 godina iskustva igranja u premijer ligi da predju za stalno na klupu da bi igrao Abraham. Ne salimo se.

avatar
RedDevil612989
Friday, 31.08.2018
21:47

Mnogo lose poslovanje. Dovedes dosta igraca na pozajmicu, razigravas ih i onda se oni vrate u svoje klubove a oni na kraju opet jure za novim igracima i tako u krug .

avatar
NIKE
Friday, 31.08.2018
21:19

Ovaj kinac je za dva domuza što su ostala u klubu Zuba Ronaldo