Nije uspeo u Junajtedu, hoće li u Čelsiju?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.12.2017.
09:05
Izvor: Sportske.net

Igra strašno, "Plavci" spremni da žrtvuju Vilijana, ali ovo bi verovatno bio najveći januarski transfer u PL!

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Prema mišljenju Antonija Kontea, Vilfred Zaha bi bio idealno pojačanje za Čelsi.

Momak koji je svojevremeno uz velike nade Ser Aleksa stigao u Junajted se nije dugo zadržao, kod Mojesa nije dobijao šansu, delom i što se zabavljao sa njegovom ćerkom, kažu zli jezici.

Zaha je posle pozajmica, Palasu i Kardifu, na kraju prodat "Orlovima", igra odlično u Londonu i čini se da će teško ubediti Hodžsona da ga pusti.

Ali, Kristal Palas neće imati izbora ako stigne nepristojna ponuda Čelsija.

Naime, Konte smatra da bi "Plavci" trebalo da prodaju Vilijana i da dovedu Zahu koji je raznovrsniji, može da igra i u samom špicu, ali i po boku.

Zaha je plesao protiv Lestera, dao 4. gol ove sezone za "Orlove", imao 14 driblinga, najviše u PL ove sezone, stvorio tri šanse saigračima, 25 pasova, bio je igrač utakmice.

Vuče Palas na leđima, Čelsiju bi pomogao i u Ligi šampiona protiv Barse, pa videćemo da li će Konte povući ovaj potez.

Ali, za Vilijana je najviše zainteresovan Murinjo, problem je strah Čelsija da posle Matića proda još jednog igrača "Đavolima". No, Italijan insistira da se tim pojača, kako bi završio u top 4 ove sezone, titula je davno izgubljena.

Doduše, mogao bi, ako bude eliminisan od Barse da dobije otkaz pre kraja sezone, prema nekim informacijama, zemljak Anćeloti je spreman da ga zameni već u februaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 19.12.2017
15:41

Zbog silnih strucnjaka, Zaha,Depay,Keane,Rafael,Welbeck itd. su otisli, a sad imamo Darmiana,Blinda,Fellainija,Rojo, sve neki manekeni, istetovirani, frizure neke, ne znaju dva driblinga da spoje...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.12.2017
19:21

Ne vidim kako su prvi navedeni bolji igraci. Rafael cak i u Lionu nije starter. A Blind i Roho su dosli posle svetskog na kome su bili 2 najbolja leva beka i osvojili drugo i trece mesto. Felaini je i dalje igracina.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 19.12.2017
23:44

Rafael je kod Fergusona igrao i bio je jedan od najboljih bekova u ligi. Rojo jeste dobar ali je kiksara, Blind je takodje dobar, ali mu fali brzina i snaga. Fellaini je igracina za Everton, kad on igra kao da Messi igra pa svaka lopta ide njemu, pomislim da gledam Stoke City a ne Manchester...

avatar
Matic 21
Tuesday, 19.12.2017
12:51

Bolje prodati Pedra, ako se moze prodati nekom, a dovesti zahu msm da bi bili dobro, on desno azar levo, dva najbolja driblera u pl u tandemu, a wilian da bude rezerva kao do sada, bar do leta

avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 19.12.2017
11:21

Dovodi konte odmah

avatar
Tuesday, 19.12.2017
10:31

Celsi se treba preorjentisati na fudbalere tipa Dibala, Grizman, Verner, Pulisic... na nekog od fudbalera koji ima taj faktor X da napreduje i bude jedan od najbolji na svetu na svojoj poziciji a ujedno su i mladi. To smo uradili sa Azarom, Kanteom, Moratom tako ga moramo gledati u tom pravcu. Nazalost oni se orjentisu na „Zahe“. Cini mi se da je ovo sve patka ali ajde da sacekamo kraj januara. #CFC

avatar
_mladen_
Tuesday, 19.12.2017
15:24

Kanteom i Moratom? Oni su vec bili gotovi igraci kad su dosli.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 19.12.2017
19:24

Slazem se. Imali smo smo sjajna pojacanja iz francuske lige. Drogba, Ceh, Azar, Maluda, Esien... I sada vidim u malom Malkomu nekog ko moze da postane ta klasa. Zaha mislim da je vec u svom zentitu. I nisam nesto za njegovo dovodjenje kao i Marezovo a tu su negde obojica po godinama i ceni i igraju u slabijim klubovima. Na leto Pedro 31, a Vilijan 30 i to su sledeci igraci koje treba zameniti.

avatar
Tuesday, 19.12.2017
17:17

Bili su na korak od svetski klasa. Sada su to postali, tu stepenicu im je ponudio Celsi. U Moratinom slucaju nisu mu verovali ni Real ni Juve a Celsi jeste i to nam dobro vraca.