Ništa od Dortmunda? Venger šalje Amerikanca u Holandiju

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.01.2017.
16:43
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Arsenala najverovatnije nastavlja karijeru u drugoj holandskoj ligi.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

VVV Venlo je veoma zainteresovan da u svojim redovima vidi fudbalera Arsenala, Gediona Zelalema.

Mladi Amerikanac koji igra na sredini terena ove sezone je odigrao svega 17 minuta i to u Liga kupu, što znači da Venger ne računa na njega u ozbiljnim utakmicama.

Borusija iz Dortmunda je izrazila želju da ga kupi od Arsenala, ali izgleda da je Venger više zainteresovan da ga pošalje u drugu ligu Holandije.

Zelalem je predstavljan kao veliko pojačanje Arsenala kada je stigao 2013. godine, ali još uvek nije pokazao sav svoj potencijal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 24.01.2017
12:16

Trebao ga je poslati na pozajmicu ili u Cempionsip u neku jacu ekipu ili u neku srednju ekipu iz liga 5.Jer decko ima potencijal veliki kao Fabregas u naj danima ali ne dobija prilike...

avatar
audispirit
Monday, 23.01.2017
19:06

Da je pametan, pa da ode u BVB ili u neki drugi klub u Bundesligi. Decko ima neverovatan pas i inteligentan je, a Venger je ocigledno davno izgubio kompas.

avatar
Ajde?
Monday, 23.01.2017
21:01

Nažalost izgleda da je to sve što ima, sve govori činjenica da će igrati drugu holandsku ligu, dok su recimo jedan Vilšir i Fabregas u tim godinama već bili standardni prvotimci.

avatar
audispirit
Monday, 23.01.2017
23:35

Tacno, ali u danasnjem fudbalu se ne daje toliko sanse mladjim igracima u jacim timovima, osim ako su bas veliki talenti. A Zelalema sam par puta gledao, mada bile su to prijateljske utakmice, ali videlo se da ima veliki potencijal.