Njukasl na slatkim mukama zbog Mitra, interesovanje sve veće!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.04.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net

Popularni Mitar je zimus napravio idealan izbor, šta će odlučiti na leto pored ovoliko zainteresovanih klubova?

Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship
Screenshot/Twitter/Sky Bet Championship

Povezane vesti

Sezona se polako bliži kraju, a samim tim i potencijalni rastanak Aleksandra Mitrovića i Fulama.

Srpski napadač se preporodio dolaskom u ovaj klub poslednjih sati zimskog prelaznog roka i na 12 odigranih utakmica postigao je čak 10 golova.

Fulam se zahvaljujući njegovim golovima u jednom trenutku probio na drugo mesto na tabeli Čempionšipa koje vodi u Premijer ligu, a videćemo da li će do kraja ligaškog dela sezone ponovo uspeti da pretekne Grujićev Kardif.

U suprotnom, sledi borba u plej-ofu za još jedno preostalo mesto u PL, ali o tom potom.

Ono što je Mitrović dodatno uspeo za ovih par meseci, jeste da dodatno uveća interesovanje za svoje usluge, pa britanski mediji ovh dana prenose da su za 23-godišnjeg Srbina sada zaintereovana još tri premijerligaša - Vest Hem, Barnli i Kristal Palas.

Naravno, Njukasl polaže prava na njega, s obzirom da je kao pozajmljen igrač ovog kluba otišao u Fulam, ali ako se klub sa ''Krejven Kotidža'' plasira u elitu, nema sumnje da će upravo oni postati glavni favoriti da sa Mitrovićem potpišu višegodišnji ugovor.

Pogotovo ako Rafa Benitez ostane na klupi Njukasla, s obzirom da tokom jeseni Mitrovića nije imao u svojim vizijama, a i sada se spekuliše da planira dovođenje novog napadača na leto.

Osim pomenutih premijerligaša, Mitrović je i dalje na oku i Marseju, Bordou, Anderlehtu, koji su takođe pokazali interesovanje u prethodnom periodu, pa bi tokom leta Njukasl zaista mogao da bude na slatkim mukama, vagajući milionske ponude za još uvek svog napadača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 18.04.2018
15:18

Ako fulam ode u prvu ligu ja mislim da ce klub uciniti sve da mitar potpise za njih, ako ne onda bi kristal palas bio tim za njega narednh 3-4 godine.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 18.04.2018
14:52

Ako Kristal Palas ostane u ligi, to bi bio pun pogodak, ali o5 mislim da bi mu bilo bolje da ostane u Fulamu, ako se Fulam plasira u PL

avatar
Yaya Sanogo
Wednesday, 18.04.2018
12:50

Crystal Palace je fina ekipa, imaju dosta potencijala iako to ne pokazuje njihovo stanje na tabeli. Legao bi im savrseno da zameni onog panja od Bentekea. :)

avatar
Algebrons
Wednesday, 18.04.2018
15:36

Baš tako. Kristal Palas je na papiru paklena ekipa i ukoliko opstanu, te sačuvaju kostur tima mogli bi sledeće godine, uz par pojačanja sledećeg leta, mislim da bi mogli da konkurišu i za gornji deo tabele naredne sezone. Mitru bi problem tamo mogao da predstavlja samo Benteke ukoliko se vrati u formu od ranijih godina.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Wednesday, 18.04.2018
12:35

Nigde bez Jokana:-D