Njukin novi početak - Barsin tandem od 250 miliona stiže za "siću"?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.10.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Ponovo je aktuelna tema.

@NUFC/Twitter
@NUFC/Twitter

Povezane vesti

Njukasl je otpustio Stiva Brusa i to praktično znači novi početak sa novom upravom.

Novi vlasnici iz Saudijske Arabije biraju novog trenera, ali usput merkaju i prave prilike na tržištu.

Danas je stigla informacija da Njukasl nudi Osmanu Dembeleu ogromnih 15 miliona evra po sezoni i dodatni bonus na ruke ukoliko ne produži ugovor sa Barselonom i narednog leta dođe kao slobodan igrač.

Francuz nedeljama unazad odugovlači, njegovi agenti "zavlače" upravu Barse, koja je sada postavila ultimatum - izjasni se ili ideš na tribine do kraja sezone.

Dembele je srećan u Barsi, ali isto tako ima ponude iz Premijer lige. Osim Njukasla, pominjali su se i Liverpul i Mančester Junajted. U Barsi trenutno zarađuje 12 miliona, a u novom ugovoru bi morao da pristane na manju platu zbog finansijske krize.

Ipak, on nije jedini koga Njukasl želi da preotme od Barse, jer je u igri od ranije i Filipe Kutinjo. Iako je za vikend postigao prvi pogodak posle 11 meseci, Kutinjo nije ni bleda senka onog igrača iz Liverpula. 

Označen je kao promašaj od 120 miliona evra, a Barsa je već zbog bonusa platila Liverpulu i dodatnih 20. Ako podsetimo da je Dembele plaćen 105 miliona i takođe određene bonuse, računica je da će Njukasl dobiti Barsin tandem od 250 miliona evra za "tepsiju ribe".

Dembele je besplatan na leto, dok za Kutinja nijedan klub neće dati više od 40-50 miliona evra. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke