Notingem probija cifru od 100.000.000 - Posle Lingarda, na meti Nigerijac

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.07.2022.
09:17
Izvor: Sportske.net

Pucaće stotka?

FK Watford
FK Watford

Povezane vesti

Uprava Notingem Foresta planira da uloži ozbiljne resurse u ovogodišnji tim kako bi klub ostao u Premijer ligi naredne sezone.

Juče je potpisao Džesi Lingard i postao jedan od plaćenijih fudbalera Premijer lige sa platom oko 200.000 funti sedmično, a Notingem tu ne planira da se zaustavi. Neophodno im je još nekoliko akvizicija kako bi kreirali respektabilan tim spreman da se nadmeće za opstanak u eliti.

Do sada doveli 11 fudbalera, od kojih je jedan na pozajmici (Din Henderson iz Junajteda), a dvojica su stigla bez obeštećenja (Džesi Lingard i Vejn Henesi). Opremu "šumara" zadužili su još: Brendon Agilera, Heri Tofolo, Luis O'Brajen, Omar Ričards, Žulijan Bjankom, Musa Nijakate, Neko Vilijams i najskuplje pojačanje Taivo Ivonji koji je stigao iz Union Berlina za 20.500.000 evra

Kada se sve to sabere, dolazi se do cifre od 81.000.000 evra, a ona će biti još veća vrlo brzo. Naime, Notingem Forest planira da krene u atak na napadača Votforda Emanuela Denisa kojeg žele još Viljareal i Everton.

Cena? Prava sitnica - 25.000.000 evra za momka koji je prošlog leta ojačao "stršljenove" za svega 3.000.000 koliko je zaradio Klub Briž. Tako bi Forest mogao postati prvi premijerligaški tim koji će probiti "stotku" ovog leta.

S obzirom na to da je Votford ispao iz Premijer lige prošle sezone, Denis ne bi imao ništa protiv da napusti "Vikerejdž roud", a Notingem je moguća destinacija.

Forest je, prema AdmiralBetu, drugi favorit za ispadanje iz elite sa kvotom od 1.98. Prvi je Bornmut, a sve specijale pogledajte na sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke