Nova investicija Junajteda, Francuz gasi požar u napadu?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 26.09.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Solskjer bi mogao da dobije pojačanje u januaru.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester Junajted je pozajmio/prodao Aleksisa Sančeza i Romelua Lukakua Intera, ali na "Old Traford" nisu dovedene zamene za dva pomenuta igrača.

Tako da je Markus Rašford ostao kao jedina klasična devetka, Marsijal jeste dobro počeo sezonu, ali se nažalost ubrzo povredio dok Solskjer još uvek nije spreman da pružio mladom Grinvudu osetniju minutažu.

Veliko je pitanje da li će Rašford biti spreman da nastupi protiv Arsenala u ponedeljak, prošli put Solskjer je odlučio da proba sa Lingardom na poziciji devetke po povredi Engleza.

Engleski mediji javljaju da su čelnici "crvenih đavola" doneli odluku da se pokuša sa transfer Muse Dembelea u narednom prelaznom roku.

musa dembele

Francuz igra sjajno u Lionu, Junajted ga je gledao na prethodna tri meča. Bivši igrač Seltika ima šest golova na šest odigranih mečeva iako mu Silvinjo deli minutažu sa Depajem.

Ostaje da se vidi da li su francuski "lavovi" spremni da puste svog ponajboljeg napadača, a i ako ga puste to neće biti za smalu svotu.

Junajted vidi i prednost u tome što Dembeleu ne bi bio potreban period aklimatizacije na ostrvski fudbal s obzirom da je u prošlosti igrao za pomenuti Seltik, ali i Fulam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 27.09.2019
11:43

Svi treneri koji se uzdaju u Rašforda dobiće brzo otkaz.Dovesti špica krilo i upariti ih sa Marsijalom i Džejmsom i Grinvudom.

avatar
Wolverine
Friday, 27.09.2019
07:35

Igra u dobroj ekipi, igra LŠ. Morao bi biti podobro lud da dođe u MJ.