Nova meta Reala razočarala Madriđane, ima drugi san!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 17.09.2018.
19:58
Izvor: Sportske.net

Retko ko bi odbio "Kraljevski klub", ali izgleda da je Meksikanac jedan od takvih.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaler PSV Ajndhovena Irving Lozano jedan je od trojice fudbalera koji bi mogli da pojačaju Real Madrid već u januaru, tvrde španski mediji.

Meksikanac iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je postigao 19 pogodaka, a ostavio je sjajan utisak i na Mundijalu u Rusiji gde je postigao gol protiv Nemačke.

Napadač je veoma cenjen među brojnim evropskim klubovima - Junajted, Dortmund i Atletiko Madrid su takođe stali u red za njegov potpis.

Spominjala se i Barselona, a upravo se na to osvrnuo i Meksikanac.

"Moj san je da zaigram za Barselonu," izjavio je 23-godišnji napadač.
"Blaugrani" pomaže i činjenica da je trener Holanđana Mark van Bomel nastupao za katalonski klub, pa može biti vrlo bitan faktor ukoliko Barsa zaista želi da ga dovede.

Da li bi im dobro došao, to ne znamo, ali ono što je sigurno da svaka pobeda nad velikim rivalom vredi čak i kad je izvojevana van terena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an je opet tu!!
Tuesday, 18.09.2018
23:08

Nek mu dsju pare i doci ce gmda igra u cukaricki, pa nejmar je na sva zvona govotio da je navijac reala da bi tamo igrao , dosje barsa gurnu pod ruku 1o milki i eto ga u barsi.

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 18.09.2018
14:09

Prvo ne mora da znači da je tačno to što piše, jer je to napisao Gerard Romero, navijač Barselone, Katalonac od rođenja. Ova izjava je izvučena iz konteksta i vi ste se odmah zapalili. Posle neke utakmice na SP, novinari su ga pitali o interesovanju Barselone, na šta je on odgovorio da bi ostvarenje sna bilo da igra u velikom klubu kao što je Barselona,... Da se tada interesovao R. Madrid ili bilo koji veliki klub, odgovor bi bio isti...

avatar
MSSZRMK
Tuesday, 18.09.2018
10:21

Pored dva brazilca koji su plaćeni dosta novca i ne treba da kupuju još jednog talenta.

avatar
ViniciusJR
Monday, 17.09.2018
21:15

Postujem...i jos vise cu ga postovati ako ostane dosljedan tome, a ne promijeni san preko noci, zbog nekih silnih Perezovih miliona. Inace, decko je odlican...i licno mislim da nema za njega mjesta ni u Realu ni u Barsi, i da bi srecu trebao traziti na nekoj drugoj strani.