Novi Arsenal - Samo šestorica sigurna, ovo je lista mogućih pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.02.2019.
11:23
Izvor: Sportske.net

Emeri će sprovesti revoluciju u klubu, sigurno ostaje, moguće je da će mu se pridružiti i Monći, a neka etablirana imena su na prodaju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Unaj Emeri će ostati na klupi Arsenala i ako ne izbori plasman u Ligu šampiona, a biće mu odrešene ruke da sprovede revoluciju u klubu.

Naime, imaće mali transfer budžet, ali i šansu da ga poveća, u slučaju da proda neke od igrača. To se pre svega odnosi na Ozila, mada je u pitanju nemoguća misija, sa primanjima koje ima Nemac.

Planira se dovođenje Monćija za direktora, on je sa ograničenim sredstvima pravio čuda u Sevilji, baš kada je Emeri bio trener, ali se u Romi nije proslavio.

Kako pišu engleski mediji samo šestorica igrača su sigurna da će biti starteri naredne sezone. To ne znači da će svi ostali biti prodati, ali će za njih biti saslušane ponude.

Dakle, ostaju Leno kao neprikosnoveni golman, zatim Sokratis, Beljerin, Genduzi, Toreira i Obamejang, to je osnova tima.

Od zvučnijih imena sve je sigurnije da bi Mustafi mogao da napusti klub kao i Lihštajner koji nije pokazao ništa od onoga što ga je krasilo u Juventusu. Monreal bi mogao da bude žrtvovan, kao i Kalum Čembers koji je na pozajmici u Fulamu. Košćelni bi trebalo da ostane.

Ivobi i Mihtarijan su oni na koje se računa za narednu sezonu, mada bi neka dobra ponuda to promenila, dok Suarez koji je na pozajmici iz Barse, još nije siguran da će biti otkupljen.

Najveća novina bi mogao da bude odlazak Lakazeta koji bi trebalo da unese i najviše novca u klupsku kasu.

Od igrača koji bi došli pominju se golman Poup koji bi bio rezerva Lenu, zatim Nkunku iz PSŽ, Nikolas Pepe iz Lila i Kristijan Pavon.

Na vrata tima kucaju Nelson, Nketija, Smit-Rouv i Saka, čime bi tim mogao da bude popunjen.

Navodno, Emeri planira da dovede još jednog iskusnijeg igrača na sredini, Evera Banjegu čime bi kompletirao vezni red.

To bi značilo i da je Džaka na prodaju, on nije opravdao nikada do kraja očekivanja i Španac hoće da podmladi tim i da veću šansu pruži Toreiri i Genduziju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Wednesday, 20.02.2019
00:53

Mihtarijan i Ivobi sigurni...Mozda i dva najgora igraca...Meni nije jasno sta Ivobi treba vise da uradi(ili ne uradi) da bi bio van tima.Covek komplikuje svaku mogucu situaciju a da ne govorim sto kao krilo ne moze da posalje jedan krsten pas niti centarsut.Ni golove cak ne daje.Koji je njegov kvalitet, moze li mi neko reci?

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 20.02.2019
00:02

Ako puste Lakazeta ne zaslužuju da budu ispred Fulama. Kakva beda od kluba. Uvek sam navijao za slabije (u prevodu Arsenal), ali ovo je već previše i za mene. Glupost u ovolikoj meri se ne prašta.

avatar
Jasminn
Wednesday, 20.02.2019
00:02

Smeta im Venger treba ga smjeniti....nece da trosi pare, ne dovodi igrace

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.02.2019
23:14

Bas tako smeta im Venger, a on je od nista pravio nesto i zaradjivao za klub ogromne novce! Sad ce Emeri da vidi kako je to kad dobijes malo novca za kupovinu igraca i da od to malo napravis dobar tim! Venger je sa tim malo novca pravio cuda!

avatar
Alex#10
Tuesday, 19.02.2019
21:02

Da se ja pitam vecinu bih i prodao. Cech ide. Beljerin, Mustafi, Liht, Monreal, Dzenkinson, Elneny, Iwobi, Ozil, Xhaka. Sve to treba sto pre rasprodati. Welbeck ce verovatno otici (ukoliko mu ne ponude novi ugovor, sto je veliko pitanje). Ima dosta novih i mladih igraca koji se mogu dovesti za ne toliko velike cifre. Mada kako izgleda i ako Arsenal ne izbori LS bice ponovo na 50-ak mil budzeta. Plus ove prodaje. Mozda dobace do 110mil nekako. Realno sa tim novcem mogu se uzeti dva top ili tri neka solidna igraca.

avatar
MarkoYNWA
Tuesday, 19.02.2019
14:59

Može.Dajte nama Lakazeta 😁

avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 19.02.2019
14:38

Kako sad nemaju novca za leto a bilo skoro price da se Emeri strpi do juna,onda ce se ovi otvoriti? Ala onaj Amer rastura navijace dobro :D

avatar
CZYNWA
Tuesday, 19.02.2019
14:09

Nemoguce je bas citav tim dovesti za jedan prelazni rok, sto njima treba ako sve rasprodaju. U odbrani najvise skripi i dva stopera su moranje, a za Beljerina ako dobiju 30+ neka ga upakuju sa sve masnicom. Lakazeta ne smiju prodavati, jer lik je brutalna devetka, daje golove ni iz cega, samo mu je potreban igrac koji ce ga hraniti loptama sa krila. On i Obamejang se odlicno uklapaju, totalno drugaciji tip igraca. Na ljeto moraju doci dva stopera, oba krila, centralni/zadnji vezni (ako Dzaka ode) i mozda desetka. Npr: Ben Mi, Manolas, Marez, Naingolan, Frejzer, Isko.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.02.2019
23:20

Rekose da vrlo mali budzet ima za kupoviinu, Isko vec je preskup za taj mali budzet!

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 19.02.2019
13:37

Bez citanja - Arsenal nema PARE da uradi bilo sta. Otisao Remzi za DZABE ( kakav potez ? ) pre toga Vilser za DZABE, Ozil kosta svoju tezinu u ZLATU godisnje a rezultati su nikakvi u smislu da nece ni uci u 4 niti ce uspeti da osvoje ista. Znaci Novi Arsenal = Stari Arsenal +/- 10% ako budu imali srece. Od ovih sto kao ostaju Leno los, Genduzi neiskusan, Toreira lav ali stavi ga pored Pogbe i vidi sta moze da uradi osim da dobije crveni pokusavajuci da uzme loptu, Beljerin haos los, Sokratis spor, Auba nestalan. Ako ce to da bude osnov sta prave ? Kulu od karata ?

avatar
Mirjevac
Wednesday, 20.02.2019
23:23

Ko to svima smeta sto Ozil ima visoku platu, on juje zavrede, tako d sa tim glupostima i opet sa tim glupostima da Ozil ima visoku platu, vi ga ne placate i koji ste vi da ovde kritikujete Ozilovu platu?

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 21.02.2019
01:58

Ja sam fudbalski navijac koji ima pravo na misljenje. Moje misljenje je da Ozil ima 3 puta vecu platu nego realno, da se ne zalaze i da nije smeo dobiti ugovor od 5 vec od 3 godine na jedno 6 mil po godini. Eto ko si ti da mene kritikujes sto tako razmisljam ( a 95% fudbalskih eksperata ce ti reci isto ) ?

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 19.02.2019
12:30

Sve je to prosjecno, trebaju mnogo vise da uloze ako zele bilo kakve rezultate. Prije su bar mogli biti 4. sada sa ovakvim stavom i igracima nece moci ni to.