Novi obrt u slučaju "Alveš"!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 21.05.2015.
23:02
Izvor: Sportske.net

Dani Alveš je prvo bio siguran da će napustiti Barselonu, da bi nakon toga počele priče da će potpisati novi ugovor. Sada je došlo do novog obrta.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Bili su na pragu da postignu dogovor na kraju ove sezone, ali se to neće desiti, prenose španski mediji.

Danijel Alveš naredne sezone neće biti fudbaler Barselone ako je suditi po pisanjima gore pomenutih medija, a Brazilac će 26. maja održati konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti svoju definitivnu odluku da napusta klub na kraju sezone.

Da će napustiti klub pričalo se u zadnjih godinu i po dana, mislili su pojedini stručnjaci da će napustiti tim krajem prethodne sezone, što se na kraju nije dogodilo.

Ove, novi obrti. Mnogi su ga videli u Junajtedu od 2015/16, onda je u španskim medijima osvanula informacija da je odlučio da ostane u klubu, a sada se izašlo sa sasvim novim informacijama, informacijama koje su preneli svi pouzdani španski mediji.

Dakle, Alveš bi poslednju utakmicu u dresu Barselone mogao da odigra 6. juna u Berlinu u meču sa Juventusom u okviru finala Lige šampiona.

Prema nekim novim informacijama Alveš je imao čak 4 ponude koje su bile bolje od ponude Barselone, ali se i dalje drže u tajnosti imena klubova koji su zainteresovani za njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
objectiveopinion
Saturday, 23.05.2015
02:32

Jedan dan ostaje u Barsu , drugi dan odlazi i tako u krug evo godinu dana ,smijesno ... ostaje u Barsi potpisuje ugovor na 2 godine sto znaci da ce igrati jos jednu sezonu i da odlazi ali ne kao slobodan igac ... end of story i daj prestanite vise da pisete o njemu dok ne bude nesto zvanicno bezveze je prenosenje pretpostavki nekih trecih lica

avatar
Friday, 22.05.2015
15:48

Svakog dana, neka druga nagadjanja u vezi sa Alvesom. Dokle bre vise ???

avatar
Samo domace
Friday, 22.05.2015
06:22

Steta..ovu sezonu je odigrao stvarno dobro..Barsa je na gubitku, posto trenutno nema pravu alternativu na toj poziciji..a kupovati ne moze..

avatar
LuckyStrike
Thursday, 21.05.2015
23:15

i treba tako... na polu sezoni su govorili kako im nije potreban ovo ono a sad kad je u formu usao odigrao polu sezonu kako treba oni bi da ga zadrze... a on im uterao sad... i ja ih tako postupio... jeste barsa barsa al ipak nmj da zezas coveka vadi pare i da igra..