Novi šok u Barsi, ceh će platiti ljutiti Grizman?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.09.2020.
09:52
Izvor: Sportske.net

Mesi je zaista otvorio Pandorinu kutiju, nikome nije jasno šta Kuman može da učini kako bi ispunio sve zahteve...

EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO
EPA-EFE/DOMENECH CASTELLO

Povezane vesti

Šta će se desiti sa Antoanom Grizmanom?

Iako je diplomatski rekao da želi da Mesi ostane, Francuz ima obećanje Kumana da će ga vratiti na prirodnu poziciju, centralnog napadača. Ali, to bi značilo da u 4-3-3 Mesi ode na bok, što je priznaćete, teško videti.

Zbog toga je ostanak Argentinca uneo dodatnu konfuziju, pisali smo, nisu svi bili za to da ostane, čak većina uprave je uveravala Bertomeua da je bolje da se dogovori sa Sitijem oko nezadovoljnog igrača i otvori mesto za klince poput Dembelea i Fatija.

Sada, ostankom Mesija i gotovo izvesnim dolaskom Depaja, postavlja se pitanje kako će Kuman sve pomiriti, zadovoljiti kapitena, ali i Grizmana, kao i mlade igrače.

Deluje kao nemoguća misija.

Ipak, danas se pojavila informacija da Antoan Grizman želi da ode. Ima već 29 godina, neće još jednu sezonu van pozicije, u senci Mesija.

On je dovede iz Atletika za 120 miliona prošlog leta i pored protivljenja Barsine svlačionice, jer je godinu dana ranije u poslednji čas promenio odluku i ostao u Atletiku.

Mesi je bio protiv Francuza, ništa lično, već jer je pritiskao klub da vrati Nejmara, i optuživao Abidala da nije ozbiljan i da pregovara sa Parižanima reda radi.

Ali, ko može da kupi Grizmana?

Čini se da priča o PSŽ nije realna, oni neće menjati Nejmara, a teško je očekivati da izdvoje oko 100 miliona za Francuza koji bi radije u Englesku.

baner

U PL Čelsi je ispraznio kasu do dna, Junajted pokušava da završi posao oko Sanča i štopera, Sitiju ne treba, u Liverpulu bi se sjajno uklopio, ali oni nemaju novca, osim da ga menjaju za nezadovoljnog Manea, mada je ta varijanta Barselone bila aktuelna kada je Mesi bio na ivici odlaska.

Ima još jedna stvar, Grizman navodno veruje da Mesi neće otići, da će Kuman sledeće godine biti smenjen, i da njemu nema budućnosti ni pod Ćavijem koji će sesti na klupu, ako Viktor Font dobije izbore.

Sve u svemu, nezgodna situacija, novi trener insistira na Depaju i Vajnaldumu, ovaj prvi će sigurno biti standardan, ključna je figura Holandije i njemu Kuman veruje. Mesi je takođe siguran, pritisak je veliki da se forsiraju Fati i Dembele, pa je jasno da bi Grizman ponovo, osim mesta u timu mogao da ima probleme i kada je u pitanju minutaža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Sunday, 06.09.2020
13:58

Sta rade sa Grizmanom Covece pa to nije normalno!

avatar
Barca4ever
Sunday, 06.09.2020
13:40

Verovatno se igra 4-2-3-1 tako da ce krila biti Dembele i Depaj dok ce Mesi biti iza napadaca. Ako ostvare sve transfer zelje onda ce iza njih biti De Jong i Vajnaldum a Pjanic klupa jer je doveden samo zbog FFP. Nadam se da ce pojacavati odbranu, od nje zavisi da li ce se nesto osvojiti ili ne. Realno krstenog stopera osim sakatog Umtitija nemamo.

avatar
A.C.M.
Sunday, 06.09.2020
21:18

Ma sve je to lepo, ali je pitanje šta mogu da urade Dembele, Depaj, De Jong, Vajnaldum i Pjanic kada je ceo tim podređen Mesiju, a on se samo šetka. Nisu samo godine u pitanju, treba videti kako Ronaldo grize i kida, a stariji je od Mesija i kako se samo podredio timu. Čovek je usavršio kretanje bez lopte, otvara prostor i šta sve ne radi za tim... nama bi trebao jedan takav, a ne ovaj što se šetka po terenu dok ceo tim igra za njega.

avatar
P. S.
Sunday, 06.09.2020
13:05

Sjajno je što Grizman želi da ide, ali je loše što ga neće niko... osim za možda 1.5 m€ k'o Rakitića, pa da mu traže 'prirodnu poziciju'.

avatar
Amalainter
Sunday, 06.09.2020
11:58

Menjaza za Lautara+20ak miliona barsa plati Interu..svima dobro

avatar
Capitano
Sunday, 06.09.2020
11:33

Grizmanu nikada nije bila prirodna pozicija centralni napadac, vec levo krilo...

avatar
Zakarije Suraka
Sunday, 06.09.2020
13:08

Jeste,al u formaciji s 2 spica.

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 06.09.2020
10:48

Moze eto im vajnaldum I 80milki puna kapa..

avatar
Бојовић Милан
Sunday, 06.09.2020
10:32

Neće Grizman platiti ceh, nego Suarez - koji je inače centralni napadač, a ne Mesi🤷🏻‍♂️
Mesi se najverovatnije seli u vezni red, ionako to i igra zadnjih nekoliko sezona, a u napadu Dembele - Depaj - Grizman, Mesi 10-ka što se kaže, negde iza centralnog napadača. Suki i Fati klupa

avatar
No rules
Sunday, 06.09.2020
10:59

Mesi je nezadovoljan, barselona je pokazala kakav je klub, odigrace tek radi reda i onda odlazi bez povratka. Koje formcije i kakvi bakraci.

avatar
Бојовић Милан
Tuesday, 08.09.2020
11:37

Šta god mislio, to je još jedna sezona, nema on 22 godine pa da može da čeka, sa Barselonom ako uspe da se dotegne sve kako treba ima najveće šanse da osvoji, nigde se neće osećati kao u Barseloni, ni gradu, ni svlačionici

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Sunday, 06.09.2020
10:15

A najjaci su bili fanovi barselone kad su racunali da ce dobiti preku 300 mil od prodaje Rakitica, Vidal, Suarez, Dembele, Umtiti, Semedo... A sve igraci otisli su im posto zasto i ostace nivni ,, kapiten'' koji ne zeli igrati tu... Svaka cast.

avatar
El Pístolero
Sunday, 06.09.2020
12:53

Neporedivo jači su takvi koji dođu na portal, pročitaju tekst o tome šta navodno Barsa ima nameru da proda i koliko para da prikupi, a onda to pripišu 'fanovima Barselone' i ismeju se koliko su 'fanovi Barselone' nesposobni da prodaju ove i one igrače, a neće da puste 'naivnog kapitena' koji ne želi da igra za Barsu... Stvarno svaka čast... 😂😂😂

avatar
No rules
Wednesday, 09.09.2020
18:30

Mesi je otvoreno izjavio da zeli da ide, ali posto su mu zaprijetili sudom on je dzentlmenski odlucio da nevoljno ostane. Ti mozda bolje od njega znas dje mu je najbolje. Barselona je pokazala da nema gospodskih manira.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 06.09.2020
10:06

to bi značilo da u 4-3-3 Mesi ode na bok, što je priznaćete, teško videti.