Novi udarac za Murinja, Brazilac neće na "Old Traford" u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 31.12.2017.
16:03
Izvor: Sportske.net

Nakon serije povreda i suspenzija Junajted je upao u krizu, ukoliko žele da spasu sezonu, moraće da se pojačaju u januaru, ali to neće ići tako lako.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Preneli smo juče, Junajted se bori sa velikim kadrovskim problemima, koji su uslovili i seriju slabih rezultata.

Vezali su Murinjovi puleni četiri neuspeha, nakon poraza u Liga Kupu od Bristola, usledila su tri remija u Premijer ligi, nakon poslednje povredu je doživeo i Romelu Lukaku.

Portugalac će tako imati velikih problema da sastavi ekipu za napore koji ih očekuju u januaru, pa se kao jedino rešenje nameću pojačanja.

Jedno bi moglo da stigne bez ikakvog obeštećenja, kako bi Mančester u svoje redove mogao da vrati Andreasa Pereiru iz Valensije.

Talentovani Brazilac je minulu sezonu proveo na pozajmici u Granadi, nakon što je bio standardan u Španiji nadao se da bi mogao da se nametne Portugalcu na "Old Trafordu", Murinjo ga nije otpisao, ali mu je saopštio da mora da bude strpljiv.

On nije želeo da čeka, svestan je da su minuti u njegovim godinama najbitnija stvar, pa je tako završio na "Mestalji".

Andreas Pereira

Uprava "Đavola" je nakon serije povreda uzela u razmatranje njegovo vraćanje iz Španije, ali Brazilac ne namerava da napušta Valensiju.

Iako mu ne cvetaju ruže ni na "Mestalji", Pereira navodno ne planira da se vraća u Englesku ove zime, čak i da ga to košta šanse na "Teatru snova" i u budućnosti.

To je i sasvim realno, ukoliko odbije da pomogne svom matičnom klubu, vrlo lako bi moglo da se desi da jednom za svagda bude otpisan u jednom od najtrofejnijih engleskih klubova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Terry 26
Sunday, 31.12.2017
18:50

Tesko ce bez njega...pfff, pa ovaj nije standardan ni u Valensiju

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 31.12.2017
17:17

Sad bi legao samo tako umesto Mikhtapanja...