Nzonzi sve bliži Arsenalu!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 06.07.2018.
23:51
Izvor: Sportske.net

Stiven Nzonzi je zatražio transfer od Sevilje i čeka se samo zvanična potvrda.

EPA/ETIENNE LAURENT
EPA/ETIENNE LAURENT

Povezane vesti

Novi menadžer Arsenala, Unaj Emeri želi da pojača sredinu terena, nakon što je gotovo u potpunosti promenio defanzvni deo tima.

Jedan od glavnih meta Arsenala je bio Ever Banega, pogotovo što ima "samo" 20 miliona otkupnu klauzulu, a i zbog toga što Unaj Emeri obožava ovog igrača, ali to se ipak neće desiti jer Banega ne želi da napusti Sevilju.

Druga opcija je Banegin klupski saigrač, Stiven Nzonzi.

Dvadesetdevetogodišnji zadnji vezni ima iskustva igranja u Premijer ligi jer je u periodu od 2012. do 2015. nastupao za Stouk siti pre nego što je prešao u redove Sevilje.

Nzonzi ima otkupnu klauzulu u vrednosti od 35 miliona funti i Arsenal će uložiti sve moguće napore da ga dovede u ovom prelaznom roku.

Nzonzi je zatražio da ga Sevilja stavi na transfer listu, što ide u prilog Arsenalu.

Vrlo pouzdani "Sky Sports News" je preneo da je dogovor blizu i da je samo pitanje trenutka kada će se ovaj transfer ozvaničiti.

Biće ovo totalno drugi Arsenal u odnosu na onaj iz prošle sezone i definitivno će opet biti u trci za prva četiri mesta!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 07.07.2018
10:21

Tesko mi je da poverujem da Nzonzi i Toreira dolaze zajedno. A Ramzi? A Dzaka? Mada mozda igra 3-5-2 jer ima igrace najbolje za to.

avatar
jack wilshere
Saturday, 07.07.2018
10:56

Pa njih dvojica zadnji vezni.. A Ramsey centralni, taman da mu cuvaju ledja, jer AR stalno se ukljucuje u napad.. A gore trojka koja god bude igrala moze smisliti i uraditi nesto..

avatar
Ogist Kont
Saturday, 07.07.2018
10:06

Bog je izgleda pogledao i Arsenal. Još da se prodaju Džaka, Ivobi i Elneni i dovede neko kvalitetno krilo, pa Arsenal dobija vrlo jak tim, mada je hronično tanka klupa.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 07.07.2018
04:54

Kako Banega Nzonziu moze biti alternativa kada igraju druge pozicije i potpuno dva razlicita tipa igraca

avatar
Lazar Mandic
Saturday, 07.07.2018
00:38

Mislim da nije fora da budu u trci za prva cetri mesta... nego da se takmice za titulu... Verovali ili ne u takav podvig, svaka sezona je nova prica... plus ta dominacija Sitija ne mora nista da znaci niti znaci da ce se ponoviti... Jer Arsenal moze do titule kao sto moze i tipa Totenhem i ako nije ulozio silne milione ali i Blekburn je nekada imao malo para u odnosu na Junajted pa je osvojio tituli ispred nosa... Neka pobedi najuporniji a ne najbolji... Sportski pozz

avatar
AFC
Saturday, 07.07.2018
10:52

Blekburn kada je uzeo titulu uložio je najviše, nešto poput sitija prošle sezone.

avatar
jack wilshere
Saturday, 07.07.2018
00:11

Da.mi je neko pričao da ce mi se Emeri ovoliko dopasti poslije mjesec dana, mislio bih da je lud. Ali covjek radi top posao zasad.. Samo da se zavrse Toreira i Nzonzi i vrhunski prelazni rok..

avatar
Mkhitaryan
Saturday, 07.07.2018
00:06

Pre nego sto neko krene da pise da odlazi dzaka to nije tacno jer je pre mesec dana potpisao novi ugovor isto kao El Neny, Arsenal ce imati jaku klupu ove sezone posle mnogo godina... Torreira, Nzonzi , Dzaka i El neny ce se rotirati jedino sigurno ima mesto Remzi i inace nece Arsenal stalno igrati sa Poluspicem odnosno Ozilom citao sam negde da Emery jaca gostovanja nece igrai sa Poluspicom tako da ce imati dovoljno minuta za sve u veznom redu, Liga, Liga Evrope i Dva kupa bice minuta za sve.