Ode Dijego Košta?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.12.2020.
10:48
Izvor: Sportske.net

Brazilac napušta "Vandu".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Iznenađenje ili ne?

Drugi boravak Dijega Košte u Atletiku je bio daleko od uspešnog, iako je plaćen dvadesetak miliona više nego što je Čelsi platio za njega.

Imao je problema sa povredama, ove sezone je postigao samo gol na startu sezone, i kada je zdrav, što je retko, u drugom je planu.

Brazilac je odbio ponudu za produženje ugovora i želi da napusti Evropu.

Kako tvrde španski mediji on je svestan da neće dobijati šansu baš često i hoće da napravi poslednji jak ugovor karijere.

baner

Žele ga kineski klubovi, mada je pitanje koliko novca mogu zbog restrikcija vlade iz Pekinga da mu ponude, ali Košta ima ponude iz Brazila gde bi se rado vratio. On praktično nije igrao u Brazilu, još kao junior je stigao u Portugal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan K.
Monday, 28.12.2020
16:35

Terzo reaguj..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 28.12.2020
15:06

Najbolje je da ode u Everton mislim da bi bio dobar bekap ili ponekad u duetu sa CL.

avatar
Carina_11303
Monday, 28.12.2020
12:40

Celsi od njegovog odlaska do sada nije imao pravog napadaca. Nadao sam se da ce to biti Verner ali je ocigledno da ga Lampard ubija tako sto ga drzi na krilu

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 28.12.2020
15:08

Svesno ga unistava. Covek je ocigledno kiler i dao je sve golove dok je igro u srcu napada u pocetku sezone. Nakon toga Lamps ga baca na krilo i on pada u formi. Isto tako Havertz je jedino dobar u sredini na mestu desetke ili poluspice a on ga uporno stavlja na krilo. Lamps sa ovim kadrom MORA da igra 4-2-3-1