Ode Vanja kod Džigija!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.01.2019.
22:49
Izvor: Sportske.net

Ništa od transfera u Crvenu zvezdu, Vanja Milinković-Savić karijeru nastavlja u klubu iz Serije B.

Epa/Maurizio Brambatti
Epa/Maurizio Brambatti

Povezane vesti

Pokušao je golman Torina Vanja Milinković-Savić (21) da se izbori za minutažu u Spalu, ali je kao pozajmljen igrač "Granate" upisao samo dva nastupa za klub iz Ferare.

Zbog toga je odlučeno da već u zimskom prelaznom roku završi epizodu u Spalu i da potraži novu sredinu u kojoj će moći da računa na takmičarski fudbal.

Pisalo se u prvoj nedelji januara da bi Crvena zvezda mogla da "ugrabi" Milinković-Savića, ali poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio piše da je danas završen transfer u ekipu Askolija!

Drugoligaš koji u svojim redovima ima bivšeg igrača Partizana Nikolu Ninkovića zauzima desetu poziciju na tabeli Serije B sa 24 osvojena boda.

Askoli na platnom spisku ima četvoricu golmana, a trojica su do sada nastupala u prvenstvu. Problem je u tome što iskusni Ivan Lani ima velikih problema sa povredama i trenutno je van stroja zbog povrede mišića, dok Filipo Perućini nije zadovoljio stručni štab.

Zbog toga su u Askoliju bili rešeni da u zimskom prelaznom roku pronađu novo rešenje među stativama, a Vanja Milinković-Savić ukazao se kao odlična opcija pošto u Spalu nije imao željene minute.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
M_85
Thursday, 10.01.2019
10:36

Tamo ce i da ostane.

avatar
Nomad
Thursday, 10.01.2019
01:45

Strasno gledati kako pate vecina orlica kojih Vosa (a i ostale klubove) tad prodala za sicu pre Mundiala u NZ i jos ranije (kolko se secam Vanja je otisao ranije)