Odigrao je 10 minuta na EP, a Junajted povećao ponudu za ofanzivca

Autor: Sportske Net
sreda 23.06.2021.
18:30
Izvor: Sportske.net

Ne odustaju.

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Džejdon Sančo ušao je u igru protiv Češke u poslednjoj utakmici grupe D Evropskog prvenstva. Doduše u 84. minutu. To je bilo sve od njegovog dosadašnjeg performansa na Euru. 

Veliki nada Engleske i potencijalno naskuplji fudbaler ove države - ne igra. Na prvom meču protiv Hrvatske nije bio ni u protokolu, dok je protiv Škotske ostao na klupi. Sautgejt očigledno ili krije keca u rukavu ili ne vidi ofanzivca Dortmunda u startnih 11. Međutim, ukoliko ga čuva, postavlja se pitanje što? Englezi nisu blistali u grupnoj fazi: protiv Hrvata minimalan, sa Škotima remi bez golova, a u duelu sa Češkom ponovo samo gol. 

Ima kome ne smeta ovo neigranje Džejdona Sanča. U Mančester junajtedu su čak povisili ponudu za fudbalera na 85 miliona evra, plus bonusi, što je nešto manje od onoga što traži nemački velikan. Očigledno da Ole na definitivno ne vidi mlađanog engleza na klupi, nego na desnom krilu koje poprilično nedostaje timu. Pregovori dva kluba su i dalje u teku i svi sa nestrpljenjem čekaju kraj sage, sa nadom da će Junajted uspešno poslovati, a Sančo konačno zaigrati. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke