Oglasili se iz Borusije, evo kako i kada im se obratio Arsenal!

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.01.2018.
19:31
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Skaj Sports", u medije je izašao izvršni direktor "Milionera".

EPA/FRIEDEMANN VOGEL
EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Preneli smo danas da je prema informacijama koje ima nemački "Kiker" Arsenal poslao ponudu tešku 50 miliona evra na "Signal Iduna Park" za usluge Pjer-Emerik Obamejanga.

To nije dovoljno da ga Borusija pusti da ide, navodno uprava tima iz Dortmunda za bivšeg igrača Milana i Sent Etjena traži između 60 i 70 miliona evra.

Ipak, sada su se pojavile i prve zvanične informacije, a prema njima, Arsenal još uvek opipava teren.

Oni su navodno tek sada zvanično pokazali interesovanje za njegove usluge, a to je za nemačke medije izjavio izvršni direktor Borusije Hans-Joakim Vacke.

Vacke je potvrdio da su se "Guneri" i zvanično obratili klubu iz Dortmunda povodom statusa Pjer-Emerik Obamejanga, koji je propustio dva prethodna meča "Milionera", prvi zbog nediscipline, drugi zbog upravo pomenutog interesovanja Arsenala.

"Mogu da potvrdim da je Arsenal po prvi put izrazio interesovanja za Pjer-Emerik Obamejanga", rekao je Vacke u jednom intervjuu za nemačke medije.

Dakle, Arsenal je krenuo po Gabonca, videćemo da li će uspeti da se dogovore sa nemačkim klubom oko obeštećenja, a ovo najverovatnije znači da bi u najskorijem roku Aleksis Sančez, konačno, trebalo da pojača Mančester Junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VANDAL_boys
Saturday, 20.01.2018
22:25

Opipava Venger teren, prvo nudi 20 mil..😂

avatar
jack wilshere
Saturday, 20.01.2018
20:44

Ma Arsenal se dogovorio sa igracem.. A igrac jasno pokazuje da ne zeli vise da bude tu.. Mogu ga samo prodati i uzeti para sto se nudi.. Ili ga drzati nezadovoljnog i na ljeto mu prepoloviti cijenu.. a to nikome ne ide u korist..

avatar
MSSZRMK
Sunday, 21.01.2018
04:44

Ne može Arsenal da pregovara su igračem bez dozvole Dortmunda.