Viljareal puni Partizanovu kasu, crno-beli sanjaju milione

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.06.2021.
15:01
Izvor: Sportske.net

Da li će "dobaciti" do te svote?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ubojiti nigerijski napadač Umar Sadik mogao bi ovog leta da obraduje upravo Partizana ukoliko bi izdejstvovao primamljiv transfer iz Alemerije u neki jači klub zahvaljujući kojem bi i vicešampion Srbije imao velike koristi.

Pozamašan je niz klubova koji je interesuju za potpis nigerijskog napadača, čiji nastup je u debitantskoj sezoni u Španiji propraćen ua velikim ovacijama.

Prema poslednjim informacijama iz ove države, trka za Sadikov potpis od danas je još brojnija pošto se u nju uključio aktuelni osvajač Lige Evrope Viljareal.

Klub iz predgrađa Valensije će naredne sezone igrati Ligu šampiona i potrebno je da dodatno pojačaju napad, a Sadik je jedan od ozbiljnijih kandidata za konkurenciju izvanrednom Đeraru Morenu.

Pisali smo u više navrata ranije da bi u slučaju prodaje Sadika crno-beli mogli da na ime dogovora sa Almerijom inkasiraju 40% od novca koji će se sliti u kasu španskog kluba na ime obeštećenja.

U Humskoj se nadaju da bi to moglo da iznosi magičnih 10 miliona evra, što je za srpski uslove neverovatna svota, a to bi se postiglo u slučaju da neko Alemeriji plati tri puta više novca, pa bi se oduzimanjem pet miliona, datih u startu, došlo do broja od osam cifara.

Podsetimo, Sadik je početkom oktobra stigao u Almeriju, a u nepunoj sezoni za španski klub postigao je 22 gola u svim takmičenjima, nedovoljno da se izbori plasman u Primeru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke