Ole isterao svoje, Junajted se dogovorio, ruše klupski rekord?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.07.2020.
21:00
Izvor: Sportske.net

Da li je konačno nađeno rešenje? Englezi tvrde da jeste...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Kako pišu večeras engleski mediji, Mančester Junajted je blizu dogovora oko svoje prve mete ovog leta. Popustili su i ispuniće zahteve Dortmunda.

Prema informacijama novinara Danijela Harisa posle odbijene ponude od 100 miliona, "Đavoli" će platiti najveći transfer u istoriji kluba, u pitanju su 120 miliona evra za Džejdona Sanča.

Pominjan je i Liverpul tokom proteklih dana, ali oni nemaju novca, a prema navodnom dogovoru Mančester Junajteda i Dortmunda, Englezi će uplatiti odmah polovinu sume. Ostalo je da se reše ostali detalji, Nemci traže 20 miliona u naredne tri godine, Junajted bi da rastegne plaćanje na čak šest, ali čini se da će na kraju prihvatiti sve zahteve "Milionera".

Sa Sančom ne bi trebalo da bude problema, spekuliše se da će njegov ugovor biti nešto veći od 12 miliona po sezoni, a potpisaće na pet godina.

Baner 4

On se vraća u grad u kome je igrao za Siti, tačnije otišao jer nije želeo da čeka šansu, Borusija ga je kupila za manje od 10 miliona evra, pa je ovo pravi bingo za Nemce.

Recimo i to da je Griliš otpao definitivno, da Solskjer želi skupog Čilvela, levog beka, da mu je potreban i napadač, a da će ako Sančo zaista stigne morati da i ispod cene prodaje sedam ili osam igrača poput Lingarda, Roha, Džonsa, Smolinga koji je na pozajmici, kao i par mlađih igrača, dok se očekuje da klub napuste i Huan Mata kao i Dalo koga želi Barselona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 29.07.2020
21:13

Tako je bilo i sa Brunom razvlacenje kao da ce odustati pa su ga na kraju doveli samo se nadam da ce Sancha sto prije dovesti da se prikljuci ekipi. Nama treba pouzdan stoper a ne lijevi bek jer Shaw je igrao odlicno i ako je povrijedjen ne treba drugog dovoditi jer tu je mladi Williams.

avatar
LUZERPOOL
Wednesday, 29.07.2020
22:33

Da, stoper nam je potreban ali i u veznom redu, rotacija nam je uzasna. i sa ovim igracima i ako jos odu koji se pominju, nemamo mi sirinu da se nadame bilo cemu.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 30.07.2020
16:43

Jamesa treba dovesti da moze mjenjati Brunu, dobar igrac za 30tak mil a moze pokriti dosta pozicija