Olimpijakos plaća 2.000.000 evra za bivšeg fudbalera Zvezde!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.07.2017.
18:18
Izvor: Sportske.net

Momak koji je u mandatu selektora Muslina postao standardan u defanzivnoj liniji reprezentacije Srbije nalazi se na korak od Olimpijakosa.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nedeljama unazad spekulisalo se o imenima srpskih internacionalaca koje bi Olimpijakos mogao da angažuje ovog leta, a sada je postalo izvesno da će se jedna od spekulacija završiti transferom.

Turski "Fanatik" prenosi da su Olimpijakos i Konjaspor dogovorili transfer defanzivca Jagoša Vukovića i da će šampion Grčke za Srbina platiti 2.000.000 evra.


Ukoliko su informacije tačne put Turske će kao deo dogovora i portugalski defanzivac Manuel Da Kosta koji je uključen u transfer kao "kusur".

Novi trener Olimpijakosa Besnik Hasi rešio bi goruće pitanje angažovanjem Jagoša Vukovića koji je u mandatu selektora Slavoljuba Muslina postao standardan u našem nacionalnom timu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Rada, PSV Ajndhovena, Rode i Vojvodine imao je jako dobru sezonu u dresu Konjaspora i očito su njegove dobre partije primećene pa će ih dobro naplatiti.

Olimpijakos u svojom redovima već ima jednog srpskog internacionalca. U pitanju je vezista Saša Zdjelar koji do sada nije mogao da računa na bitniju ulogu u klubu iz Pireja.

Podsećamo da su u prethodnom periodu postojale spekulacije da je Olimpijakos zainteresovan za Filipa Đorđevića (Lacio) i Ivana Obradovića (Anderleht).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke