Opasnost za Inter, odlazak trenera znači i prodaju najboljeg?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 08.02.2021.
08:26
Izvor: Sportske.net

I dalje vlada neizvesnost, nema nikakvih vesti iz Azije, fantastični napadač ima tri ponude...

 EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Inter i dalje ne zna kako će se završiti saga sa Kinezima. Informacije iz Azije su šture i nepotpune, gazde se ne oglašavaju, mnogo je informacija neproverenih u opticaju, ali je tačno da Suning nema više novca za Inter i da pokušava da se oslobodi kluba.

Za Inter bi to bilo najbolje rešenje, ali u tom slučaju postoji opasnost da dođe do redizajna tima, da se smanje troškovi, pokriju gubici.

U tom slučaju, Antonio Konte bi sigurno napustio klupu, on nema vremena za čekanje, ali bi tako Inter rizikovao i odlazak sjajnog Lukakua.

Belgijanac je u 78 mečeva za klub dao 58 golova za sezonu i po, što su strašne brojke. Često mu zameraju da nestaje u derbi utakmicama, ali statistika ne laže, on je zaista fantastičan i kada ga nema na terenu, Inter je sasvim drugačija ekipa. Zbog toga ne bi mogli da nađu zamenu, ali najplaćeniji igrač tima ima i najveću cenu na tržištu.

Jer, Lukaku je vratio reputaciju koju je izgubio donekle u Junajtedu, da je igrač za veliki klub, pa bi Mančester Siti, ako ne uzme Halanda svakako bio prvi kandidat da kupi Belgijanca. Uz njih, PSŽ i Real Madrid su veoma zainteresovani, današnji španski mediji tvrde da je Zidan siguran da bi, u slučaju da Mbape ostane u Parizu, Lukaku bio idealno pojačanje.
No, u Interu se nadaju da će se stvari srediti.

Marota pokušava da hendluje krizu uz reči da se to ne odražava na ekipu, ali su igrači od poslednjih šest primili dve plate, samo se priča o tome, mogućoj prodaji i Konte smatra da to ipak utiče na tim.

Sutra će protiv Juventusa imati Lukakua i Hakimija, probati da nadoknadi minus iz prvog meča i plasira se u finale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke