Operacija "Morata", Real doveo prvo pojačanje za leto!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 26.02.2018.
10:00
Izvor: Sportske.net

Oprobana šema, već uspela i jasno je da neće ispustiti priliku.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Real će aktivirati klauzulu i otkupiti ugovor Oskara Maskarela od Ajntrahta za 4 miliona evra.

Radi se o igraču koga su prodali Nemcima pre dve godine. On je stigao u "Kanteru" Reala, odnosno omladinski tim sa 17 godina iz Tenerifa. Igrao je za treći tim, ali je odmah promovisan u rezerve, kalio se u Derbi Kauntiju i Hihonu.

U Bundesligi igra odlično, iako je imao i povredu tetive.

Defanzivni vezni igrač je potpisao trogodišnji ugovor sa Ajntrahtom, ali Real ima klauzulu da ga otkupi i obavestili su Nemce da će to učiniti.

Dakle, vratiće ga u klub, ide na pripreme na leto, ideja je da proba da se nametne treneru, ma ko to bude bio, ali iskreno u konkurenciji koja vlada to će biti teško.

Osnovna namera je da ga prodaju i zarade jer klubovi PL su spremni da plate oko 15 miliona za momka koji je poreklom iz Ekvatorijalne Gvineje, tačnije otac mu je iz te afričke zemlje.

Sličnu stvar je Real napravio sa Moratom, s tim što je Španac ipak jednu sezonu ostao u Realu, a onda je otišao u Čelsi, tada je Real iskoristio klauzulu i Moratu otkupio od Juventusa za 30 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 26.02.2018
15:32

Nema od ove price nista. Maskarel nije nista bolji od Ljorentea koji nema bas nikakvu minutazu. Sto bi pravili takav potez. Mislio sam da je rec o Marijanu Diazu...

avatar
Rade N.
Monday, 26.02.2018
13:15

Omar Maskarel...

avatar
MSSZRMK
Monday, 26.02.2018
12:26

Pametan posao.