Oprostio se pre vremena, sad je najtraženiji vezista Evrope!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 29.04.2020.
08:31
Izvor: Sportske.net

U Holandiji je priča završena, traži ga četiri ili pet velikih klubova, da li već ima, kako se pričalo, dogovor?

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

U Holandiji je prvenstvo završeno, neočekivano, Doni van de Bek odigrao je svoju poslednju utakmicu za Ajaks. On je odbio da ode prošlog leta, hteo da posle sjajne godine još jednu sezonu skuplja iskustvo u Holandiji, sada je zboog korone sezona završena već početkom proleća.

Ajaks je već prodao Zijeha, veliki klubovi traže Onanu, prošlog leta otišli su De Liht i De Jong, klub su napustili iz velike generacije iskusni Lase Šene, otišao je i Kasper Dolberg u Nicu, Sinkgraven u Leverkuzen...

Sada je na redu de Bek, pričalo se da ima ugovor sa Realom, da je već sve dogovoreno, međutim on je to demantovao. Navodno, priča se da je Perez i dalje skeptičan da ne želi Rajoline fudbalere, suma koju bi trebalo da plati za talentovanog veznog igrača je pedesetak miliona.

Uključili su se i Junajted i Juventus, Solskjer je razgovarao navodno sa igračem, žele da se otresu Pogbe i nastave revoluciju na sredini de Bek i Griliš bi bili sveža krv, a Juve je uvek opcija za Rajolu, mada se čini da su oni bliži Arturu, Brazilcu iz Barselone.

Bonus 10

De Bek je pominjan i kao želja Totenhema, ali nemaju novca ako ne prodaju Ndombelea, rekordno pojačanje u istoriji kluba, no, svakako da će Ajaksov vezista biti veoma tražen ovog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Thursday, 30.04.2020
08:55

Rajolini igrači NE u klub. Jednom za svagda.

avatar
Solskjerove bebe
Wednesday, 29.04.2020
15:52

Hvala administratorima ove stranice koji pustaju komentare u kojima se vrijedaju Unitedovi navijaci,znaci pustite komentar u kojem nas jedan seljak navima juncima,ali zato kad ja napisam LUZERPUL onda to nije u skladu sa uslovima koristenja .

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 29.04.2020
09:52

Ne znam zasto se MU ne ukljuci oko Arthura bolje on nego VDB