Otkriveno, Barsa našla alternativu za Suareza, stiže u januaru!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 11.12.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net

Dugo Katalonci traže pravo rešenje.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Tražila je Barsa i minulog januara iskusnog napadača koji bi mogao da bude dostojna konkurencija za Luisa Suareza, pominjali su se Falkao i Odion Ihalo, ali na kraju nije pronađeno adekvatno rešenje.

Stigao je preko leta Grizman, ali Barsa želi još jedno pojačanje u ofanzivi, kako bi bili konkurentin na svim frontovima.

Tako bi na "Kamp Nou" mogao da stigne meksički reprezentativac Karlos Vela, sudeći po rečima njegovog zemljaka Džonatana Dos Santosa, koji je u periodu od 2009. do 2014. godine nosio dres katalonskog kluba.

On tvrdi da Vela ima na stolu ponudu Barselone, pominjalo se i prošlog januara da bi Vela mogao da stigne na pozajmicu u redove "Blaugrane", tada se ta priča nije ostvarila, ali bi sada stvari mogle da se promene.

Sam fudbaler je veoma zainteresovan za ideju da nastupa uz Lionela Mesija, sam je izjavio da veruje da je odlična ideja da par meseci nastupa uz Argentinca i da se potom vrati u Los Anđeles.

karlos vela

Čini se da je Barsa pronašla rešenje, Vela je blistao u dresu Los Anđelesa nedavno okončane sezone sa 38 golova i 12 asistencija na 36 nastupa, dobio je i "Lendon Donovan" nagradu za igrača godine u MLS ligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke