Otkriveno, Uroš Đurđević od 30 miliona?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.02.2021.
11:20
Izvor: Sportske.net

Srpski napadač igra možda i najbolju sezonu u karijeri.

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Španska Segunda je ove sezone posebno zanimljiva i navijačima Partizana, čiji bivši napadači Uroš Đurđević i Umar Sadik briljiraju u ovom takmičenju.

Otprilike na polovini sezone, Đurđević je prvi strelac lige sa 15 postignutih golova, a proteklog vikenda upisao je i het-trik u pobedi Sportinga iz Hihona protiv Logronjesa (4:0).

Par dana kasnije, u španskim medijima je počelo da se spekuliše o interesovanju većih klubova za njegove usluge, ali je ubrzo stigla reakcija iz Sportinga, od strane sportskog direktora ovog kluba Havija Rika.

On je u razgovoru sa novinarima potvrdio da Sporting neće tek tako pustiti svog najboljeg igrača i otkrio njegovu cenu.

''Njegova vrednost je njegova klauzula u ugovoru. Ko ga želi u svom klubu, moraće da plati klauzulu. Mislim da ona iznosi 25 ili 30 miliona'', istakao je Riko, a prenosi španska ''Marka''.

Đurđević je član Sportinga postao u leto 2018. godine, kada je iz Olimpijakosa prešao za 2.5 miliona evra, što je i suma za koju je godinu dana ranije iz Partizana otišao u Olimpijakos.

Podsetimo, Đurđević je u sezoni 2016/17 bio najbolji strelac Partizana, zajedno sa Leonardom, i jedan i drugi su tada postigli po 24 gola u domaćem šampionatu, a kako je krenuo, Đurđević bi taj učinak mogao da nadmaši do kraja sezone u Segundi.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke