Otkriveno - Višečasovni razgovor nije naterao Luisa Suareza da se predomisli!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.09.2020.
23:24
Izvor: Sportske.net

Urugvajac je doneo konačnu odluku.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Napadač Barselone Luis Suarez napušta Kamp Nou posle šest divnih godina, na sraman način, pošto ga je Ronald Kuman precrtao u kratkom telefonskom razgovoru.

Samo nekoliko dana nakon toga, Suarez je postigao sve lične uslove sa Juventusom i za njega nije bilo dileme. Italija je idealna za napadače u godinama, naročito Juventus, koji je dominantan u odnosu na ostale rivale. U prevodu - nadavaće se Pistolero golova i osvojiće još koji trofej u naredne dve godine. Usput će zaraditi i 20 miliona evra do juna 2022. godine.

Ipak, Suarez je imao još jednu primamljivu ponudu o kojoj se nije ni pisalo u medijima. Navodno, Brendan Rodžers, kod kog je Suarez blistao u Liverpulu, pokušao je da ga ubedi da mu se pridruži u Liverpulu.

Navodno, ni više razgovora sa njim i njegovim agentima, koji su trajali i po nekoliko sati, nisu uspeli da nateraju Suareza da se predomisli.

Juventus je ipak evropski velikan koji svake sezone ima najveće ambicije, dok je Lester ekipa koja cilja plasman u Ligu šampiona.

Očekuje se da Urugvajac do kraja nedelje završi svoj transfer u Juventus, samo je pitanje na koji način. Barsa mu nudi sporazumni raskid saradnje zbog ogromne plate od 23 miliona evra, dok Suarez traži da mu se isplate preostala primanja...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 08.09.2020
12:10

'Navodno, Brendan Rodžers, kod kog je Suarez blistao u Liverpulu, pokušao je da ga ubedi da mu se pridruži u Liverpulu.'

Ваљда у Лестеру? Роџерс одавно не води Ливерпул.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 08.09.2020
10:46

Ko zna kako ce igrati u Seria A ...

avatar
rademan
Tuesday, 08.09.2020
07:47

Ova uprava Barselone je kriminalna. Tek ce ih sad ukanaliti.

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 08.09.2020
00:13

Brendan Rodzers ga zvao u liverpool ?

avatar
Mirjevac
Monday, 07.09.2020
23:37

Niko nije sramno odpusten niti isteran, jos manje je Kuman ome reko da mora da ode, vec je to Bartomeo reko na svom zadnjem intervjuu, kad je reko da su mnogi igraci proslost i da morace da odu! Tako da kad predsednik kluba to kaze, niko drugi nema sta da prigovori, Suarez je prvo 34 godine, drugo povredjen ima i dalje problema sa kolenima, trece je preskup igrac i ne pruza vise ono sto bi trebao za te pare, tako da takvim igracima nema vise mesta u startnoj postavi ili uopste u postavi! Suarez ima jos vazeci ugovor i on moze da ostane do kraja ugovora i niko ga nemoze isterati, dli sramno kako vi pisete ili nesramno, on moze da ostane sve dokraja ugovora, samo se on sam mora preracuna sta muu je naj isplatnije!