Otkriveno zbog čega je ljut Mesi? Kumanovo neočekivano pojačanje sjajni Brazilac, jedan od "senatora" pristaje da ode?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.08.2020.
09:57
Izvor: Sportske.net

U Barseloni informacije smenjuju jedna drugu, a Kuman je spreman na promene. Ipak, i dalje najveća neizvesnost oko Lea Mesija.

EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL
EPA-EFE/Manu Fernandez / POOL

Povezane vesti

I dalje nema pomaka oko Lea Mesija i situacije u vezi sa odlaskom.

Sam Argentinac je navodno ljut jer su njegove reči sa sastanka sa Kumanom procurile u javnost i to je problem, on smatra da je neko iz kluba pustio informacije.

Čeka dalje poteze Barselone, rasplet situacije oko "senatora", ima ugovor, ali ako prelomi da ode, teško da tu Barselona može nešto. Doduše, pojavile su se vesti da Barsa neće oklevati da zatraži obeštećenje za Mesija, pa čak i da ga menja za Lautara Martineza, ukoliko pristane da ode u Inter.

Jedan od Mesijevih omiljenih saigrača i kapitena, Buskets i dalje razmišlja. U septembru će biti 12 godina kako je debitovao za prvi tim. Predočeno mu je da neće biti u prvom planu, ima 32 godine, možda je ovo prilika da ode u PL, sigurno će imati ponuda. Druga varijanta je da čeka šansu, De Jong i Pjanić će sigurno biti starteri.



Pike bi da ostane, Alba teško, Barselona pored Firpa, traži još jednog beka, pominjan je Anhelinjo iz Sitija, ali i Taljafiko iz Ajaksa. Suarez takođe ne želi da ode, ali klub ga pritiska, ima ponude iz MLS, međutim i godinu ugovora vrednu 15 miliona evra.

Prema novim informacijama koje je sinoć kroz redove nagovestio i sam igrač, Kutinjo će se vratiti u Barselonu i dobiti drugu šansu. Kuman je odlučio da Brazilac ostane, kao i da Serhi Roberto bude isključivo vezni igrač, univerzalac je do sada popunjavao i rupe po bokovima.

Baner ostale lige

Ništa se nije promenilo kada su u pitanju Vidal, Rakitić, Rafinja, Umtiti, Todino, Alenja i još par mlađih igrača, svi oni će morati da napuste klub, ili se suoče sa marginama, ako odbiju. Doduše, to bi bio veliki udarac za Barsu koja želi da se oslobodi njihovih plata.

Stigli su već Pjanić, Pedri i Trinkao, Puig će biti značajan deo rotacije, sa neočekivanim pojačanjem Kutinjom, ali i eventualno Lautarom, Erikom Garsijom iz Sitija, kao i jednim levim bekom, tim će biti izuzetno jak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LennaR10
Tuesday, 25.08.2020
20:10

Barsa kako je krenula ce da potone kao i Milan zadnjih godina..

avatar
No rules
Monday, 24.08.2020
16:38

Ono kada imas Grizmana, Dembelea, Suareza, Fatija, Kutinja i Mesija u napadu a mastas o Lautaru, to se zove kriza identiteta. Cinjenica je da su pored "čarobnjaka" svi oni bili bolji nego sto jesu i da ce nakon njegovog odlaska biti gori nego sto su sada. Smena generacija je nekad bolna, Barsa sigurno nece proci bez posledica jer im je kostur tima na zalasku karijere (Pike, Buskets, Vidal, Rakitic, Suarez i Mesi) ali to je draz ove igre, dolaze mladji, brzi i okretniji...

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 24.08.2020
15:50

Da sam ja na čelu Barse prodao bih Grizmana, tačnije menjao bih ga za Lautara. (Realno nema boljeg dostupnog napadača od njega na tržištu, mada bi morali nešto i da doplate ili da pošalju još nekog igrača.) Što se tiče krila, tu bi mogli da uzmu Traorea/Depaja, on Dembele i Mesi, uz supertalentovanog Fatija bi činili veliki arsenal po boku. Kutinjo nije klasično krilo, treba da ga probaju na 10. Van De Bek bi mogao da osveži vezu. Trebaju im i levi u desni bek, ja bih uzeo Anhelinja i Kansela. Sojuncu iz Evertona bi mogao da zameni Pikea.
Ter Stegen Alba Sojuncu Lengle Kanselo De Jong Van de Bek Kutinjo Depaj Mesi Lautaro 4-1-4-1 je u pitanju. Mada mogli bi i u 4-4-2 da igraju:
Ter Stegen Alba Sojuncu Lengle Kanselo De Jong Van De Bek Roberto Kutinjo Mesi Lautaro

avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.08.2020
13:01

Ako ode Buskets , nije samo PL opcija , P$G , Inter i Juventus .....

avatar
Oldboy
Monday, 24.08.2020
10:54

Ako ode Mesi tim će biti dobar ali za neko 4-5 mesto, jer će im trebati bar 1 sezona da se uigraju, pošto evo već 10 godina igraju po sistemu, kad ne znaš šta sa loptom daj je Mesiju

avatar
Bádr Hari
Monday, 24.08.2020
10:32

Coutinha ne zelim vise da vidim u Barsi od kada je ucestvovao u potapanju mog idola Messija i Barse. kao da je 6-2 bilo malo nego je on morao da uveca bruku. :D:D

avatar
Normal one
Monday, 24.08.2020
10:12

Nosioci igre u zalasku karijeri, Barselona je tim u koji se i top top igraci redovno tesko uklapaju i ne pokazu 50% mogucnosti. Dok se ne izmeni 80% tima ,krene uigravanje mladje ekipe bez velikog pritiska i spuste ocekivanja za naaredne 2-3 sezone nema od Barselone nista. Naravno za to je potreban odlican (i mladji) menadzer kojem bi se verovalo.Oni treba da dovedu Nagelsmana daju mu odresene ruke i nadaju se najboljem.Mesija svakako treba pustiti, da li sad ili kroz 2 godine nije ni bitno, sto pre se navikavati na zivot posle njega.

avatar
Jasminn
Tuesday, 25.08.2020
06:26

Nemozes ti to ocekivati dok je Messi tu. Nece on zadnje godine karijere da trosi na uigravanje mlade ekipe. Hoce nesto da osvoji, da dobije opet zlatnu loptu itd itd. To ti je pored mogucnosti da uigras mladu ekipu i 80-90 mil samo od njegovog ugovora.