Otvara se put, engleski reprezentativac na pragu Čelsija?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.06.2020.
16:17
Izvor: Sportske.net

"Plavci" na dobrom putu da naprave još jedan sjajan posao.

EPA-EFE/OLAF KRAAK
EPA-EFE/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Otkupili su Hakima Zijeha od Ajaksa, platili su Marokanca 40 miliona evra još u februaru i kaparisali ga za narednu sezonu.

Izvesno je da će tim sa "Stamford Bridža" pojačati i Timo Verner, a iako se često piše o Kaiju Havercu i Džejdonu Sanču, utisak je da je naredna velika želja "Penzionera" levi bek reprezentacije Engleske i Lester sitija Ben Čilvel.

Lampard želi kvalitetnog igrača uz levu aut liniju u odbrani, Markos Alonso i Emerson Palmijeri nisu pokazali da mogu da održe kontinuitet dobrih igara, pa je izvesno da će jedan napustiti ekipu. Brazilca sa italijanskim pasošem želi Juventus.

Pomenuti Čilvel je ugovorom vezan za "Lisice" do leta 2024. godine, što klubu sa "King Pauer" stadiona daje veliku moć u pregovaranju.

Ipak, izgleda da je sam fudbaler izrazio želju da se priključi "Plavcima" ovog leta, pa su u Lesteru spremni da smanje zahteve.

Oni su navodno tražili oko 90 miliona evra, koliko su minulog leta dobili za Harija Megvajera od Mančester junajteda, ali bi sada bili spremni da pristanu i na 60 miliona evra, prenose mediji sa Ostrva.

Spremio je Brendan Rodžers izgleda i zamenu za 23-godišnjeg reprezentativca Engleske, u pitanju je bivši igrač Čelsija Rajan Bertrand, kojem ugovor sa Sautemptonom ističe na kraju naredne sezone, pa je jasno da bi njegovo angažovanje mogao da bude lak posao za upravu "Lisica".

baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke