Ovo je Barsin poker štopera za sledeću sezonu, za koga nema mesta?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.07.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Francuzu biti pokazana vrata...

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Za Samuela Umtitija nema mesta u Barseloni. Naime, klub mu je već kroz redove saopštio da ne računaju na njega, priča se o odlasku u Italiju, Inter je zainteresovan, a Francuz ima nekoliko problema.

Prvi su povrede, drugi činjenica da Valverde, kao i sada Setijen nisu imali poverenja u njega. Produžetak će potpisati Lengle, a njemu i Pikeu će biti pridružena dva mlada igrača koja će činiti kvartet štopera.

Jedan je Ronald Arauho koji je igrao za drugi tim, pokupio dosta komplimenata i biće promovisan u prvu ekipu..

Četvrti igrač bi trebalo da bude Erik Garsija koji bi da se vrati putem Pikea. On igra za Siti, ali hiće natrag u svoj grad i klubu u kome je ponikao.

Odigrao je 12 mečeva u šampionatu, ali Siti želi da dovede iskusne štopere, pa ovaj mladi reprezentativac Španije ima nameru da napusti klub. On može da igra i desnog beka, a navodno bi čak Semedo mogao da bude deo sporazuma oko povratka štopera u Kataloniju.

Baner

Četiri štopera su dovoljna, pa bi Umtiti mogao da bude deo posla oko Lautara Martineza, ili da po "diskontnoj ceni" bude prodat Interu, tim pre što Konte namerava da se odrekne godina, a moguće i Škrinjara, ako stigne dobra ponuda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marko977x
Thursday, 23.07.2020
14:11

Haha, odakle vam ta vest da Garsija napusta siti? On je pred potpisom novog ugovora.