Pa, ovo je cirkus, Romina "pobegulja" ipak stiže u Rim!?

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 06.01.2019.
13:22
Izvor: Sportske.net

Šta će reći navijači "Vučice"?

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Svi se i dalje sećaju neverovatne priče iz prošlog leta kada je Roma na neverovatan način ostala bez pojačanja.

Sve je bilo spremno za potpis Malkoma koji je trebalo da stigne iz Bordoa, ali se u poslednjem trenutku umešala Barselona i bukvalno ga otela.

Rimljani mu to neće tako lako oprostiti, a možemo samo da zamislimo na kakav bi "doček" naišao kada bi stigao na pozajmicu u Lacio.

Katalonski sport piše da rimski klub razmišlja o toj opciji, ali Barsa i dalje razmatra sve mogućnosti, pa i njegov ostanak na Kamp Nou.

Lotito i Tare su već kontaktirali "Blaugranu", pa je sada sve na katalonskom velikanu.

Jedno je sigurno, ukoliko obuče nebesko-plavi dres, Malkom bi morao da zna kroz koja naselja ne bi smeo da se šepuri...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 06.01.2019
14:42

Momak nema pojma gde udara. Ja ne znam koji te vrag tero u Barcu kad igras na poziciji jednog Mesija koji nije imao 5 ozbiljni povreda za citavog igrackog veka! Sam je sebi kriv kada je ...p ! Umesto da je otiso u Romu pokazao se pa bi onda dosla ponuda kluba u kojem bi igro bitniju rolu a mozda i za 2-3 sezone i Mesi ode iz Barce pa da dobije bas umesto njega sansu. Ovako se sam ukopava i ako ne napusti Barsu propast ce ko zeton a realno igracina je.

avatar
Brazilero11
Sunday, 06.01.2019
16:48

Ako je on tolika igracina, povratice karijeru i posle Barselone, kao Alkaser recimo, ali poziv Barselone se tesko odbija. Uostalom zar on mora igrati na poziciji gdje je Messi? Ima jos 2 slobodna mjesta u napadu, neka se izbori.

avatar
Brazilero11
Monday, 07.01.2019
14:39

Ko mu to garantuje prvih 11 u Romi? Tu je Under, Peroti, Klajvert...Mozda mu Italijanska liga ne bi odgovarala, nema mnogo prostora za brze igrace, vise se igra na klasicne napadace sto govori da su zvijezde Serie A Dzeko, Pjatek, Ronaldo, Ikardi, Kjeza, Iguain, Imobile, i Dibala je igrao klasicnog napadaca prije Juventusa
Mislim sve zavisi kako ko zeli, ja da biram prvu postavu Junajteda ili Celzija ili Liverpula bi radije otisao u Barselonu i cekao sansu s klupe. Neko ne bi Barselonu ni da mu garuntuju prvu postavu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 06.01.2019
17:51

Pa to cemo da vidimo. Ne odbija se brate ako biras izmedju Barcine klupe i npr Gironine prve postave. Ali ako biras izmedju Barsine klupe i prvi 11 u jednoj Romi u tim mladim godinama onda svakako Roma. Keve mi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 06.01.2019
14:38

''Samo'' kroz citav Rim.