Pala odluka! Juve dovodi napadača od 40 miliona, ali koga?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.07.2020.
11:20
Izvor: Sportske.net

Toliko je spremljeno, par igrača otpalo, ostala još dvojica u igri...

EPA/ANDREA DI MARCO
EPA/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Prioritet Juventusa u ovom prelaznom roku je napadač. Kako pišu italijanski mediji spremljeno je 40 miliona evra za novog vođu napada, a spisak je na kraju sveden na dva imena.

Prvo je Arek Milik, Napoli zateže, traži Bernadeskija ili Luku Pelegrinija kao deo sporazuma, radije bi da Poljaka koji ima još godinu ugovora da proda Totenhemu ili čak Interu.

Juve je reagovao, počeli su pregovore sa Lakazetom iz Arsenala, tačnije njegovim menadžerima. Videćemo hoće li se Arteta odreći Francuza koga hvali, ali je svestan da nekoga mora da proda, kako bi dobio novac da pojača odbranu i vezni red.

Ako Obamejang ostane, Španac ima rešenja, mladi Martineli se nameće, tu je i Nketijah, pa bi Lakazet mogao da napusti Englesku.

U Arsenalu su bili zainteresovani za Rabioa, pominjala se i mogućnost trampe, ali čini se da je italijanski šampion rešio da bivši igrač PSŽ ostane.

Baner 11


Kako se saznaje, otpala je varijanta sa Džekom, koji je jeftiniji ali ima 34 godine i platu od 7.5 miliona evra. Klub hoće mlađeg igrača. Raul Himenez je preskup, a Kjeza koji i nije klasičan napadač košta 70 miliona, Juventus je navodno spreman da plati samo polovinu te sume, pa prostora za dogovor nema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Saturday, 18.07.2020
11:56

Lacazette bi mogao doživjeti "sudbinu" Thierryja Henrya koji se u Juventusu nikako nije snašao i prilagodio, a Milik koliko god dobar bio je "staklenih nogu" i sklon ozljedama , Džeko bi bio dostojna zamjena za Mandžukića ali ima preveliku platu a nije baš ni "mlad"